TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU İLE GÖLCÜK DAMGASI

KARABÜK’TE ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU İLE GÖLCÜK DAMGASI 

Karabük’te düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler 1.Lig Voleybol Turnuvası’na Gölcük damga vuruldu.

Gölcük İşitme Engelliler Erkek ve Kadın Takımları, rakiplerine büyük üstünlük sağlayarak “Türkiye Şampiyonu” oldu. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de Karabük’e giderek, Erkekler Takımı’nın, Van İşitme Engelliler Takımı’nı 3-1 yendiği maçı izledi.

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

Karabük’teki erkekler final maçını, Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Hasan Bat ve Gölcük İşitme Engelliler Dernek Başkanı Bilal Çavdar ve dernek üyeleriyle birlikte izleyen Başkan Sezer, sonrasında da hem kadınlar hem de erkekler takımları ile şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Erkekler takımı, Türkiye Şampiyonluk Kupası’nı Başkan Sezer’in elinden aldı. Voleybolcular, yakın ilgisi ve desteği için Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler.

GÖLCÜK’E BU GURURU YAŞATAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Türkiye İşitme Engelliler 1.Lig Voleybol  Turnuvası’nda, hem kadın hem de erkek takımımız “Türkiye Şampiyonu” oldu. Karabük’teki erkekler final maçını, Dernek Başkanlarımız Hasan Bat, Bilal Çavdar ve derneklerimizin üyeleriyle birlikte izleyip, sonrasında da hem kadınlar hem de erkekler takımımızla şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadık. Gölcük’e bu büyük gururu yaşatan şampiyon sporcularımızı ve teknik ekibimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 − = 7