TUNAHAN VE KAAN’A MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

İlçemizin tanınan ve sevilen ailelerinden Gaye ve Nedim LAMA çiftinin oğulları Tunahan ve Kaan, için düzenlenen görkemli sünnet merasimi ile Tunahan ve Kaan erkekliğe ilk adımı attılar.

GÖRKEMLİ SÜNNET DÜĞÜNÜ

İlçemizin sevilen ve sayılan ailelerinden AYGEN GLOBAL’de  Gümrük Müşavirliği yapan Nedim Lama ve sosyal sorumluluk projelerinden tanıdığımız kıymetli eşi Gaye Lama’nın, oğulları Tunahan ve Kaan,   görkemli bir düğünle erkekliğe ilk adımı attılar.  Sünnet cemiyeti ile  unutulmaz bir gün ve görkemli bir düğün merasimi düzenlendi. İpekhan Düğün Salonun’da gerçekleştirilen düğüne Lama ailesinin akrabaları, sevenleri ve çok sayıda davetli katıldı. Mehter takımı eşliğinde, tahtla sahneye çıkan Tunahan ve Kaan’ın keyfi görülmeye değerdi. Düğünde çocuklar için palyaçolarla eğlenceli dakikalar yaşattı.

KATILIM ÇOK YOĞUN OLDU

Oldukça fazla davetlinin katıldığı sünnet cemiyetinde Lama Ailesi ve dede Metin Lama, gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Lama ailesi bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Tunahan ve Kaan’a geçmiş olsun der, Gaye ve Nedim Lama çiftine de hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 + = 39