TÜGVA’DAN YEREL BASINA ZİYARET

TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi Ensar Gökhan Dalkıran ve Tügva Gölcük Yönetim kurulu üyesi  Medya İletişim Koordinatörü Yusuf Erdoğan beraberinde gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba Zeren’i ziyaret ettiler.

GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR

TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi Ensar Gökhan Dalkıran; “Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs nedeniyle hayata geçirmek istediğimiz çok sayıda projemizi, içinde bulunduğumuz süreç itibariyle bir süre ertelemek durumunda kaldık.  Pandemi süreci içerisinde, çalışmalarımızın çoğunu dijital ortama taşıyoruz. Altını çizmem gerekirse Tügva Gölcük,  gençlere yönelik projelerine devam ediyor”

YARINLARIMIZ ÖNEMLİ

“Türkiye Gençlik Vakfı gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyor. Kuruluş merkezi Türkiye, çalışma alanı ise Dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat üretmekten çekinmeyen yeni nesil bir gençlik vakfıyız. TÜGVA olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra ki süreçlerde de gençlere yönelik gerek sosyal ve kültürel anlamda, gerekse ahlaki ve dini anlamda faaliyetler yürütmeye, projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren beraberinde gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba Zeren, TÜGVA Gölcük İlçe Temsilcisi Ensar Gökhan Dalkıran ve Tügva Gölcük Yönetim kurulu üyesi Medya İletişim Koordinatörü Yusuf Erdoğan’a  teşekkür ederek, TÜGVA Gölcük’te, yürütülecek olan her türlü projede iş birliğine hazır olduğunu vurguladı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

21 + = 28