TSM KOROSU TAM NOT ALDI

Değirmendere Türk Sanat Müziği Korosu, yoğun  bir konsere daha imza attı. Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında sanatseverlerle  bir araya geldi. Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında düzenlenen konser büyük beğeni kazandı.

Gölcük Belediyesi Değirmendere Türk Sanat Müziği Korosu, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında sanatseverler ile bir araya geldi. Konsere Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Özkalaycıoğlu, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve çok sayıda sanatsever katılım gösterdi.

Şef Fuat Gürlük yönetiminde Kazıklı Kervansaray’da vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Gölcük Belediyesi Konservatuarı Değirmendere Türk Sanat Müziği Korosu Konseri 2 bölümden oluşmakla birlikte, ilk bölümde 12, ikinci bölümde de 11 eser olmak üzere toplam 23 eseri başarı ile seslendirerek müzik severlerden bir kez daha tam not aldı.

Konserde başarıyla seslendirilen eserlerle adeta duygular dile geldi. Müzikseverler yıllardır dinlenen bu güzel eserleri zevkle dinlerken zaman zamanda şarkılara eşlik ettiler ve alkış tutarak bu güzel gecenin keyfini doyasıya çıkardı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 57 = 65