TRAŞA ZAM GELDİ

 

İlçemizde bulunan kuaför ve berberlerin fiyatları Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası tarafından belirlenen ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından onaylanan yeni tarife ile hizmet verecek. Saç 30 TL, Sakal 15 TL olurken, Kurban Bayramına kadar tüm berberler bu tarifeye geçecek.

 

 

 

 

İlçemizde bulunan kuaför ve berberlerin fiyatları Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası tarafından belirlenen ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından onaylanan yeni tarife ile hizmet verecek.

BAYRAMA KADAR UYGULAMAYA GEÇECEK

Geçtiğimiz hafta başlayan ve Kurban Bayramı’na kadar ilçemiz genelinde ki bütün kuaförlerin uygulamaya geçecekleri yeni tarife hakkında açıklama yapan Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül, “ Gölcük’te hizmet veren kuaför ve berberlerimiz son 2 yıldır aynı tarife üzerinden çalışıyorlardı. İlçemizde bulunan kuaför ve berberlerin değerlerini ve kalitelerini daha da yükseltmek adına bu yeni fiyat tarifesine geçmeye karar verdik. Yeni fiyat tarifemizi hem vatandaşlarımızın bütçesine uygun yapmak istedik hem de kuaförlerimizin emeklerinin karşılığını almalarını istedik. Yeni fiyat tarifelerimizi kuaför ve berberlerimize dağıtmaya başladık. Kurban Bayramı’na kadar bütün kuaför ve berberlerimizde bu yeni tarifeler uygulanmaya başlayacak” dedi.

 

FİYAT TARİFESİ                      LÜKS

Saç Kesimi                                 30 TL

Sakal Kesimi                              15 TL

Sakal Çevirme                            15 TL

Saç-Sakal kesimi                        45 TL

Çocuk Saç Kesimi                       20 TL

Saç Yıkama,Fön ve Şekil verme 20 TL

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2