TRABZONLULAR’IN YENİ BAŞKANI VAHAP NUHOĞLU

Gölcük Trabzonlular Derneği 13’üncü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan Erol Vahap Nuhoğlu derneğin yeni başkanı oldu.

Gölcük’te kendi dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulda 2017 yılından bu yana dernek başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Çakıroğlu yeniden aday olmadı. Erol Vahap Nuhoğlu seçime tek aday olarak girdi.

GÖLCÜK TRABZONLULAR DERNEĞİNDEN ÖRNEK KONGRE

Gölcük Trabzonlular Derneği resmi kongre sürecinde pandeminin yoğun olmasından dolayı erteleyerek,  kongrelerini bugün parti binalarında gerçekleştirdiler.

Alınan kararın doğrultusunda Gölcük Trabzonlular Derneği bugün yeni dernek binasında 13. Olağan Kongresini kongrelerini gerçekleştirdi. Olağan kongreye, içinde bulunduğumuz salgın sebebiyle sadece dernek yöneticilerini davet eden Gölcük Trabzonlular Derneği, sadece kendi üyelerinin oy kullanabileceği sade ve pandemi koşullarına örnek bir kongre gerçekleştirdiler.

TRABZONLULAR DERNEĞİ KURUMSAL BİR YAPI İLE YÖNETİLİYOR

Görevi devreden başkan Hüseyin Çakıroğlu bir veda konuşması yaptı. Çakıroğlu; “ Öncelikle katılım sağlayan üyelerine ve yönetiminde görev yapan yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti. Daha sonra göreve geldikleri günden  itibaren Gölcük Anıt Park’ta,  5 gün süren ve  Gölcük’te bir ilk olan “Hamsi Festivali”nden, canlık müzik eşliğinde Gölcük’e  katma değer kazandıran organizasyonu gerçekleştirdiğini dile getirdi.   Daha Sonraki Zamanda Yazlık Kadırga Şenliklerini,  Gölcük Belediyesiyle beraber yaptıklarını ifade etti. 2018 yılında şuan Derneğimizin yeni binasını satın alıp,  8 ay gibi kısa bir  süre zarfında bitirerek Hemşehrilerimizin ve Gölcük Halkımızın hizmetine sunduk. Derneğimizde Karadeniz Yöresel Yemeklerimizi sunduk.  Tam Açılış programımızı hazırlayıp  Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun da  katılımıyla açılışımızı yapacaktık. Fakat  dünyayı etkisi altına alan  Pandemi den dolayı açılışımızı yapamadık .Bu binamızın yapımında emeği geçen, katkı veren bütün Hemşehrilerime,  dostlarıma teşekkürü borç bilirim.  Hepsinden “Allah Razı Olsun” Gölcük’e Kurumsal Bir Dernek Binası yaparak ilçemizin hizmetine sunduk. Yeni Yönetim Başkan ve yönetim kurulundan benim beklentim Derneğimizin Kurumsal Yapısının Korunup Muhafaza Edilmesidir. Yeni Seçilen Değerli Başkan Erol Nuhoğlu’na ve Yönetim Kurulu arkadaşlarını Tebrik Eder Başarılar Dilerim.

Ayrıca başkanlık sürecimde şahsımla birlikte görev yapan derneğimizin Kadın Kollarına da teşekkür ediyorum. Yaptığımız tüm organizasyonlarımızda bizi destekleyen basın camiasına teşekkür ediyorum. Son olarak kongremiz camiamıza, Gölcük’ümüze hayırlar getirmesini diliyorum ve herkesi Allah’a emanet ediyorum” sözleriyle veda etti.

NUHOĞLU DÖNEMİ BAŞLADI

Derneğin istişare kurulu,  ilimizin ve ilçemizin tanınmış ve sevilen iş insanlarından Nuhoğlu İnşaat’ın sahibi Erol Vahap Nuhoğlu isminde, tek aday olması yönünde mutabakata varmıştı. Başkan Nuhoğlu yapılan kongre ile yeni dönem için  seçilmiş başkan oldu.

Başkan Nuhoğlu konuşmasında; Geçmiş dönemlerden bu yana, kuruculardan,  derneğe hizmet eden, tek gayesi aldığı sorumluluğun gereği hizmet üreten, tüm başkan ve üyelere çabalarından dolayı teşekkür ederim.

İsmini anmadan geçemeyeceğim, birlikte çalıştığım, 2006- 2009 döneminde dernek başkanlığı yapan ve derneğimize arsa kazandıran, Orhan Altuntaş ve (Merhum) Halit Bıçak, Mehmet Şen, Orhan Altuntaş, Turgay Faiz, Hüseyin Aslan, İsmail İkiz, Hüseyin Hacıefendioğlu, Zafer Aslan, Adnan Zeytinoğlu, Vahap Nuhoğlu kentimize kazandırılan bugünkü Gölcük Trabzonlular Derneğinin mimarlarıdır. Derneğimize kurulduğu günden bu yana hem maddi hem manevi desteğini esirgemeyen kıymetli insanlardır.

Arsa alındıktan sonra ise satışından elde edilen gelirle yeni binanın alınması ve tekrardan inşa edilmesi için Hüseyin Çakıroğlu, Salih kocaman, Orhan Altuntaş, Hüseyin Aslan, Mehmet İşeri, Vahap Nuhoğlu yine yapım komisyonundan yer alan kişilerdir.

Bu isimler çok değerlidir, hepsine tek tek teşekkür ediyorum var olun” dedi.

Derneğimizle ilgili görüşleri ve önerileri her zaman bizim için çok değerli olacaktır. Arkadaşlarımızla birlikte amacımız; hizmet bayrağını üstlenip, her zaman olduğu gibi, Gölcük Trabzonlular Derneği´ni doğru temsiliyetle bir adım daha ileriye taşımaktır. Beraber, birlikte, ortak aklın hakim olduğu anlayış, bu ekibin de şiarı olacaktır.

Şahsıma ve Gölcük Trabzonlular Derneğine  Gölcük 1461 Trabzonlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Farozlular Derneğine ve başkanlarına, bu süreçte yanımızda olduklarını,  bizlerle desteklerinin olduğunu duymak bizleri onurlandırmıştır.

Gölcük Trabzonlular Derneği olarak kapımız herkese açıktır. Trabzonluların ve Gölcük’ün hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

VAHAP NUHOĞLU

VAHAP TOPÇU

ŞEVKET KABA

MEHMET BULUT

CEMAL ADANUR

İSMAİL İKİZ

AHMET AYAZ

ATİLAY FURUNCU

YUSUF BÜLBÜL

ZAFER ASLAN

SADAT KUL

UĞUR ERTEN

ÖZGÜR YILMAZ

YAKUP AYDIN

KADİR KAPICI

KEREM MUSAOĞLU

TANER KOÇ

ALİ KOTBAŞ

ADNAN SANCAK

İRFAN ATABAŞ

ERSİN ÖRENAY

DENETİM  KURULU ASİL ÜYELER

HÜSEYİN ASLAN

EKREM AKTUĞ

MEHMET İŞERİ

Gölcük Vizyon Gazetesi ailesi olarak genel kurulun hayırlı olmasını temenni eder Başkana ve yönetimine başarılar dileriz.

Tuğba ZEREN

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 68 = 76