TRABZON TANITIM GÜNLERİNE BAKAN GELİYOR

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon Tanıtım Günleri’ne katılmak üzere ilimize geliyor. Bakan Soylu’ya ziyarette yaptığı konuşmada, “Kocaeliye gelerek hem Trabzonlu hem Kocaelili hemde güzel yurdumun 81 ilindeki vatandaşlarımız ile beraber olacağım. Sizinle beraber kendi programımmış gibi orada olacağım İnşallah” İfadelerini kullandı.

 

 

Kocaeli’nde bulunan Trabzon Dernekleri tarafından 22,23,24 ve 25 Şubat tarihleri arasında İnterteks Fuar alanında gerçekleşecek olan “Trabzon Tanıtım Günleri” organizasyonuna katılacak isimler belli olmaya başladı. Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu, Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara TBMM’yi ziyart edip Trabzon Milletvekili ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu programa davet ettiler.

 

SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM

Görüşme sonunda Bakan Soylu; “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Böyle bir zamanda bu tür etkinlikler faydalı bir o kadar’da birleştirici olur. Doğduğu toprakları unutmayan değerlerini geleneklerini unutmayan bir toplum olmak gerekir. Sizleri de bu düşüncelerde çok istekli ve arzulu görüyorum. Program içeriğiniz çok güzel.Trabzonlu bir hemşehriniz olarak sizleri tam anlamda sonuna kadar destekliyorum. Kocaeli’ye gelerek hem Trabzonlu hem Kocaelili hemde güzel yurdumun 81 ilindeki vatandaşlarımız ile beraber olacağım. Sizinle beraber kendi programımmış gibi orada olacağım İnşallah” İfadelerini kullandı.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

92 − = 90