THK GÖLCÜK ŞUBESİ’NDE YENİ BAŞKANI TUNCAY YILDIZ

Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şube Başkanlığı, olağan Genel Kurulunu kurum binalarında gerçekleştirdi. Genel kurulda Mustafa Cintaş aday olmazken tek listeyle gerçekleştirilen kongrede yeni Başkan Tuncay Yıldız oldu.

Genel Kurulda geçmiş dönem THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, eski yönetim kurulu üyeleri, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ve üyeler hazır bulundu.

Yüksel Sezgin Divan Başkanı oldu

Kongre 1 dakikalık saygı duruşu ve  İstiklal Marşı’mız okunmasıyla başladı. Sonrasında divan kurulu seçimine geçildi. Divan başkanlığına Yüksel Sezgin, divan katipliğine Erdoğan Köseoğlu, divan üyeliğine ise Ali Kılıç, üyelerin oy birliği ile seçildi. Kongrede açılış konuşmasını yapan eski Başkan Mustafa Cintaş, kongrelerine katılımlarından ötürü üyeler ve davetlilere teşekkür ettiklerini ifade etti.

Tuncay Yıldız’ın tek aday

Önceki dönem THK Gölcük Şube başkanı Mustafa Cintaş’ın konuşmasının ardından kurumun yönetim ve denetim kurulu ile bilanço raporları okundu. Raporlar, tek tek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin diğer maddesinde seçime geçildi. Kongrede tek aday olarak Tuncay Yıldız liste verdi. Başka bir aday çıkmayınca Tuncay Yıldız, üyelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Cintaş, “Başkan Tuncay Yıldız’a görevinde başarılar diliyorum    

Dilek ve temenniler kısmında düşüncelerini ifade eden eski Başkan Mustafa Cintaş, “Öncelikle bizlerle birlikte bu görevi yürüten eski yönetim kurulu üyelerime ve dernek üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bizden sonra bu göreve seçilen yeni başkanımız Tuncay Yıldız’a da görevinde başarılar diliyorum. Yeni yönetimi ile birlikte kurumumuzu daha iyi yerlere taşıyacaklarından eminim. Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni Başkanımız Tuncay Yıldız’a da görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Yıldız, “Aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

THK Gölcük Şubesinin Yeni başkanı Tuncay Yıldız ise yaptığı konuşmasında “Kongremize katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar kurumumuza katkı gösteren herkese teşekkür ediyor, bundan sonra da aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdürerek kurumumuzu daha iyi yerlere getireceğimizi ifade etmek istiyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

THK Gölcük Şube Başkanı Tuncay Yıldız’ın listesi

Başkan  Tuncay Yıldız, Cumali Özcan, İlhan Akbulut, Sayit Turgut ve Serhat Yılmaz

YEDEK YÖNETİM

Mesut Çolakoğlu, Yavuz Serbes, Emirhan İşeri, Emre Çorular ve Serkan Sıdal

DENETLEME KURULU ASİL

Abdurrahman Kanber, Zekeriya Tiryaki ve Ali Kılıç

DENETLEME KURULU YEDEK

Erdoğan Köseoğlu, Sadık Duygun ve Ali Cem Güneş

Büyük genel kurul delegeleri

Cumali Özcan, İlhan Akbulut ve Serhat Yılmaz

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1