TEŞEKKÜRLER

GÖLCÜK TERTEMİZ OLSUN DİYE ÇALIŞIYORLAR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; günlük program dahilinde, kesintisiz sürdürdüğü alan temizliği çalışmasına Şirinköy Mahallesi’nde devam etti. Çalışma kapsamında; yabani otlar biçildi, katı atıklar kaldırıldı, cadde süpürülerek temizlendi, katı atık konteynerleri yıkandı ve son olarak da cadde ve sokaklarda yıkama işlemi gerçekleştirildi. Ayrıca; ekipler, çeşitli mahallelerde bulunan alt geçitleri de düzenli olarak temizliğini yapıyor. Vatandaşlar yapılan çalışma için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.

LÜTFEN BİLDİRMEDEN SOKAĞA KABA ATIK BIRAKMAYINIZ!

Gölcük Belediyesi yetkilikleri ayrıca önemli bir çağrı yaptı. Yapılan çağrıda; “Temiz çevre ve sağlıklı bir Gölcük, şüphesiz belediyemiz ve hemşehrilerimizin ortak çabasıyla sağlayabiliriz. Molozları makul ölçülerde çuvallara koyalım. Konteyner kenarlarına değil, kapı önüne çıkarıp, düzenli bırakalım. Temizlik işleri hattını arayarak bilgi verelim. Kaba atıkların, bildirim dışı alelade sokağa bırakılması hem çevreye zararlı hem de yasaktır” denildi.

Ayrıntılı bilgi için: 0 262 411 00 10 – 0 552 411 00 10 numaralı telefonları arayabilir, WhatsApp, Bip, Telegram’dan yazabilirsiniz. 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

79 − = 69