Tersane İlkokulu Öğrencilerinden Üç Boyutlu Sergi

Gölcük Tersane İlkokulu, yine anlamlı bir etkinlikle farkındalık yarattı. 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında tasarım, beceri ve yorumlamanın, yaparak yaşayarak öğrenmenin sağlandığı anlamlı bir sergi düzenlendi.

Okulumuzun öğrencileri kültürel mirasımız, Ata yadigarımız, Atasözleri ve Deyimlerimizi hayal güçleri, yaratıcılıklarını da katarak üç boyutlu maketlerle sundular. Maketleri yaparken çok eğlendiler, eğlenirken de öğrendiler.

Okul Müdürü Ali Kemal Eren “Kültürel mirasımızı yeni nesillere aktarmak çok önemli, bu bizim en önemli görevimiz. Çocuklarımız duru Türkçemizi, dilimizi zenginliklerimizi en iyi şekilde öğrenmelidir. Atasözlerimizin anlamını öğrenen çocuklarımız, ecdadıyla gurur duysun” dedi.

Okul velilerinden Sevinç Öner ” Okulumuzun bu tür etkinlikleri düzenleyerek bizleri okula davet etmesi, çocuklarımızın emeğine saygı duyup, sergilemesi bizleri çok mutlu ediyor. Bizler öğretmenlerimiz, okulumuzla kocaman bir aileyiz, çocuklarımız okulda çok mutlular, onları mutlu görmek bizim anne baba olarak okula güvenimizi arttırıyor. Okul müdürümüz Ali Kemal beye  öğretmenlerimize çok teşekkür ederim” dedi. Öğrenciler ürünlerini sergilemekten keyif alırken, veliler de sergiyi gezerken çocuklarıyla gurur duydular. HABER STAJYER SÜMEYYE BELEN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 − 63 =