“TERMAL SU BAŞİSKELE’Yİ İYİ YERLERE GETİRECEK”

 

 

 

 

 

Ak Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın Başiskele’ye kazandırdığı öncü ve örnek projeleri yerinde inceledi. Aygün, “Bu çıkan sıcak su turizm açısından Termal Şehri Başiskele’yi daha iyi yerlere getirecek” dedi.

 

 

 

Ak Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın Başiskele’ye kazandırdığı öncü ve örnek projeleri yerinde inceledi. Zeki Aygün, Başiskele’ye ziyaretinde bizzat Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz refakat etti.

 

“15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATMAK GÜZEL BİR DUYGU”

Milletvekili Aygün, 15 Temmuz Milli irade Parkı’nı gezerek, 15 Temmuz ruhunu burada yaşamak çok güzel bir duygu, milli ve manevi değerlerimiz açısından bu alanlar gençlerimize büyük faydalar sağladığını kaydetti. Daha sonra diğer projemiz olan Ada Park ve Kullar Semt Meydanı’nı gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Aygün, Kocaeli’de bir ilk olan Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nı da gezerek, eğitim için gelen çocuklarla sohbet etti ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

“AYAZ’I HİZMETLERİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM”

Yeniköy Merkez Mahallesinde çıkan termal suyunu yerinde görmeyi ihmal etmeyen Aygün, “Bu çıkan sıcak su turizm açısından Termal Şehri Başiskele’yi daha iyi yerlere getirecek” dedi. Başiskele’ye yaptığı ziyaret kapsamında Aygün, Başiskele müftülüğünü ve Başiskele ilçe emniyet müdürlüğünü yine Başkan Ayaz ile birlikte ziyaret etti. Kocaeli Milletvekilimiz Zeki Aygün,  ziyaretten sonra Başkan Ayaz’ın Başiskele kazandırdığı mega projeleri hakkında sosyal medya hesaplarında memnuniyetini şöyle dile getirdi: “Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’ı hizmetlerinden dolayı kutluyorum” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2