Tekelioğlu Takımın başındadır

Ligin ilk yarısını bitiren temsilcimiz Gölcükspor’da Sadi Tekelioğlu’nun Sarıyer ile anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sarıyer cephesinden ‘anlaştık’ açıklamaları yapılırken Gölcükspor yönetimi bu söylentileri yalanladı

BELİRSİZLİK VARDI

Gölcükspor’da göreve geldiği günden beri gündemden düşmeyen tecrübeli teknik adam Sadi Tekelioğlu ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Kardeşinin sağlık sorunları nedeniyle antrenmanlara gelemeyen tecrübeli Teknik adam Sadi Tekelioğlu maçta da takımın başında anlaşmadan sonra da yer alamamıştı. Gölcükspor ile resmi sözleşme imzalamayan Tekelioğlu için şartlarının olduğu ve gidişata göre imza atıp atmayacağı söyleniyordu.

AÇIKLAMA GELDİ

Gölcükspor ile anlaşmaya varan tecrübeli çalıştırıcı Tekelioğlu ile ilgili haberlerin asılsız olduğu söyleyen kırmızı siyahlı yönetim kurulu, bunun üzerine Sarıyer Kulübü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Sarıyer’imiz de bugün yapılan görüşme Sonucu 64 yaşındaki tecrübeli Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldı. Sadi Tekelioğlu’na Sarıyer’imize hoş geldin diyor. Geçmişte yaşananın aksine başarılı bir tablo çizmesini istediğimizi hatırlıyoruz” dedi.

ASILSIZ HABERLER

Gündeme gelen gelişmelerin ardından Gölcükspor yönetiminden açıklama geldi. Yönetim kurulundan yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Sayın Sadi Tekelioğlu hakkında bazı yayın organlarında yer alan haberlerde hocamızın başka kulüpler ile görüştüğü ve hatta anlaştığı yönündeki haberleri üzüntü ve şaşkınlıkla takip etmekteyiz. Böylesi haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtir, bu yönde yapılan ve daha sonrada yapılacak her türlü asparagas haberlerin kentimiz spor kamuoyunu yanıltma ve Gölcükspor’umuza zarar verme maksatlı olduğunu tüm spor kamuoyunun bilgisine arz ederiz” denildi.

20 ARALIK’TA TAKIMA KATILACAK

Gölcükspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çardak,” Bu çıkan haberlerin asılsız bir haber olduğu herkese bir kez daha söylüyorum. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile anlaşma yaptık. Tekelioğlu bizim hocamızdır. Kendisi bizim bilgimiz nezaretinde Gölcükspor için yeni transfer döneminde takım için futbolcular arayışlarını yapıyor. İkinci yarıda takıma katacağımız futbolcular ile görüşmeler yapıyor. 20 Aralık’ta takıma katılarak ikinci yarının hazırlıklarını bizimle devam edecek. Bunun için bu yazılan haberlerin bir kez daha söylüyorum asılsızdır” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 55 = 58