“TEK HEDEFİMİZ MİLLETİMİZİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Alp açıklamasında, “Bizim hayalimiz güçlü ve büyük Türkiye’dir. Bizim hayalimiz, milletimizin hayallerini gerçekleştirmektir, hayallerimize adım adım ulaşmaktır. Türkiye’nin hayallerine kavuşuyoruz, Gölcük’ün de hayallerine kavuşturduk, kavuşturmaya da devam edeceğiz”dedi.

Başkan Alp, açıklamasında şunları belirtti: “Ankara’da Genel Merkez’de 3 gün boyunca partimizin dününü, bugünü ve yarını değerlendirme ve planlama fırsatı bulduk. Bu bağlamda dünyada küresel bir parti olan AK Parti’nin neden güçlü olduğu da bir kez daha ortaya çıktı. Her yaşadığımızın bir tecrübesi var. Bizde bunun detaylarını ortaya çıkartmak için 3 gün çok güzel ve bizim içinde faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Bu bağlamda bizim partimize, milletimize olan inancımız tamdır. Kim inanıyorsa zafer onundur düsturuyla hareket ediyoruz. Milletimiz bize inandı, biz de ülkemiz için, bayrağımız için, vatanımız için elimizden ne geliyorsa yaptık” dedi.

GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE

16 yılda bir çok badireler atlatarak başarılarda bulunduk diyen Alp ayrıca şunları söyledi: “Geçmişte atalarımız, bugün biz destan yazıyoruz. Geldiğimiz noktada bugün ekonomik savaşla ilgili de mücadelemiz devam ediyor. Bu saldırıyı da atlatacağız. Türkiye’nin mücadelesi tüm coğrafya içindir. Biz nerede mazlumlar varsa oradayız. Dünyanın her yerindeyiz, gönül coğrafyamız her yerde. Sessizlerin sesi olma mücadelesi vermekteyiz. Dünyada adaletli olma, demokrasi ve özgürlükler mücadelesidir. İşte bugüne geldiğimizde Türkiye’yi içeride boğmak için hem içeriden, hem dışarıdan sürekli operasyon yemekteyiz. Bizler her zaman mücadele ediyoruz. Türkiye bu saldırılara karşı bağışıklık kazanmıştır. Birilerini rahatsız ediyoruz ki, saldırılar oluyor. Elbetteki bu zorlu yolda sıkıntılarla, zorluluklarla karşılaşırsınız. Bizim hayalimiz güçlü ve büyük Türkiye’dir. Bizim hayalimiz de hedefimiz de milletimizin hayallerini gerçekleştirmektir, hayallerimize adım adım ulaşmaktır. Türkiye’nin hayallerine kavuşuyoruz, Gölcük’ün de hayallerine kavuşturduk, kavuşturmaya da devam edeceğiz”ifadelerini kullandı.

SANAYİ SİTESİ 1 AY İÇİNDE TESLİM EDİLMEYE BAŞLAYACAK

İlçe gündemiyle ilgili de açıklamalar yapan Alp, “Sanayi Sitemizi 1 ay içerisinde teslim etmeye başlayacağız. Sivri Tepe de Haziran’a kadar hak sahiplerine verilecek. Sanayi gerçekten Türkiye’de bir ilk. Sanayinin taşınıp ta oradaki arsa üzerine yapılacak yeni projeyle temiz ve nezih ortamda hizmet vermeye başladıktan sonra ne kadar büyük bir iş yapıldığı anlaşılacak. Kavşak projemiz bittiği zaman projelerin kıymeti daha iyi anlaşılacak” şeklinde konuştu.

KÖPRÜLÜ KAVŞAK SÜRÜYOR, HASTANE BEKLEME DE

Alp ayrıca şunlarıo söyledi: “Değirmendere’de yapılan Köprülü Kavşak Projesi ile ilgili sorun yok. Çalışma hızla sürüyor ve sorunsuz devam ediyor her hangi bir aksama yok. Hedeflediğimiz süre içerisinde projemizi tamamlayacağız. Hastane ile ilgili projemiz yaşanan ekonomik türbalansla ilgili bazı beklentiler var. Maliyet artışlarıyla ilgili yeniden bir düzenleme yaplacak. Müteahhit hafriyatla ilgili çalışmayı yapıyor, bina ile ilgili bir beklenti süremiz var. Gölcük’te hizmetimiz halkımızın beklentisiyle ilgili devam ediyor. Gerçekten çok önemli projelere imza atıyoruz, ilkleri gerçekleştiriyoruz” dedi.

BİR RAHİBE PABUÇ BIRAKACAK DEĞİLİZ

Alp son olarakta, “Rahip Brunson ile ilgili kesinleşmiş bir karar var. Bu adam 20 aylık cezası savcıların verdiği karardır. Şunu göz ardı etmeyelim; Bizim içimizde ajan olarak görülen bu kişi herkesle eşit şekilde yargılanmış, cezasını çekmiştir. Her hangi bir Dünya ülkesinde ABD ajanının her hangi bir ceza aldığına daha önce kimse şahit olmamıştır, her halde. Asla haksızlık yapılmıştır. Bedeli ne olursa olsun cezayı ancak biz veririz. 20 aydır bu adam zaten cezaevinde. Türkiye millet olarak öz güvenini kazanmış cesur bir ülkeyiz. Bu bayrak üzerinde ecdadımızın kanı var. Biz bir Rahip’e pabuç bırakacak kadar küçük bir ülke değiliz” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − = 57