TARHAN; NEREDE BU DAMAT?

Tarhan “Türkiye’de siyasi kriz var”
CHP Kocaeli Milletvekili ve PM üyesi Tahsin Tarhan, Gölcük ziyaretinde Gölcüklü basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Örcün Köyü’nde bulunan Doğa At Çiftliği’nde Gölcüklü basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan vekil Tarhan’a; CHP Kocaeli İl Saymanı İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Gölcük Belediyesi CHP Meclis Üyeleri; Pınar Naak, Özgür Yılmaz, Türkan Çimen, Hüseyin Köroğlu, Murat Ağacan, Gülcan Güçdenizci ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel açılış konuşmasında; “Öncelikle bugün buraya gelerek bizleri onurlandıran siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, Sıkıntılar büyük bu normalleşme safhasında dedik ki sayın Milletvekilimiz Tahsin Tarhan uzun süredir arzuladığı ve planladığı şekilde siz basın mensuplarıyla bir araya gelip sohbet edelim,  davetimizi kırmayıp teşrif ettiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum ve sözü sayın Milletvekilimize sözü bırakıyorum” dedi.
YARIN SEÇİM VARMIŞİ GİBİ ÇALIŞIYORUZ
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan;  “Sevgili basın mensupları yaklaşık bir yıldır hem ülkemiz hem de dünya pandemi ile ilgili mücadele ediyor, geldiğimiz noktaya baktığımızda artık pandemi ile birlikte yaşamaya devam edeceğiz, sizlerle bir araya gelip İlçemizin sorunlarını Kentin sorunlarını, Ülkemizin sorunlarını birlikte tartışalım istedim. Bugün bu program Kocaeli’nin Büyükşehir olduktan sonra, Gölcük’ünde ilçe olmasından dolayı kent kültürünün gelişmesi acısından çok önemli, artık büyük bir ilçeyiz 175 bin nüfusumuz var Basınımız var sivil toplum kuruluşlarımız var, kamu yöneticilerimiz var,  siyasetçilerimiz var. Artık Büyükşehir’de yerel temsilcilerimiz var,  o anlamda aslında bugün yaptığımız program kent gelişimi açısından, kent kültürü açısından önemli.  Bir arada bulunmuşken sizlere ülkenin sorunlarıyla ilgili bilgiler vereyim, Pandemiden dolayı bir araya gelemedik,  bizler CHP olarak sokakta çalışmalarımızı rahat yürütemedik, toplantılar yapamadık bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi Yarın seçim varmış gibi çalışmalarını yürütüyor. Türkiye’nin bütün bölgelerini geziyoruz geçen hafta 1 hafta boyunca Doğu ve Güneydoğu bölgesinde idim ben de esnaf masası olarak Van’dan başladık.  Hakkari, Hakkari’de bilirsiniz Çukurca Uludere terörden Çok çekmiş ilçelerimiz oradan Şırnak,  Şırnak’tan Mardin’e,  Mardin’den de Batman ve Diyarbakır programını sonlandırdık.  Tüm bu bölgeleri Cumhuriyet Halk Partisi’nin esnaf masası olarak,  Türkiye’de tüm Milletvekillerimiz dağılmış ve esnaflarla görüşmeler yapmıyoruz” dedi.
TÜRKİYE’DE SİYASİ KRİZ VAR
Tarhan daha sonra sözlerine ilave ederek ekledi “Milletvekillerimiz her branşlara göre geziyorlar, bazı vekillerimiz tarım ile ilgileniyor kimileri esnafların sorunlarını dinliyorlar yani her milletvekillimiz saha da geziyorlar ve sorunları bir rapor haline getiriyoruz.

DAMADIN HAYATINDAN ŞÜPHE DİYORUZ

Ülkede ki asıl sorunun “ekonomik” kriz olmadığının, sorunun tek adamdan dolayı yaşanan siyasal bir sorun olduğunun altını çizdi. Bu çözülmeden de sorun çözülemez” diyen  Tarhan, “Hala bakan yok. Devir teslim yapıldı çıkıp kendisi bir çakılama yapmadı. Hayatından endişe ediyoruz nerede bu damat. Biz bir şey söyleyince “Damat kadar başınıza taş düşsün diyor. Senin damadın olabilir ama bir açıklama yapması lazım. Ayrıca Merkez Bankası Başkanı neden ve niçin değişti. Milletvekilliği düşürülen Ömer Faruk Gergerlioğlu’na da değinerek “Kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan milletvekilliği düşürüldü. Gündemde yokken siyasi partinin kapatılması gündeme geldi. Başka bir isimle gelirler yine gelirler. Ancak terör örgütü propagandası yapan siyasiler yargılansın parti değil” ifadelerini kullandı.

BASINDAN İSTEDİĞİMİZ DESTEĞİ ALAMIYORUZ

Bunları neden yapıyoruz Türkiye genelinde hem yazılı basında hem de görsel basında istediğimiz desteği alamıyoruz, bize sadece yerel basın destek veriyor ulusal basın Cumhuriyet Halk Partisinin çalışmalarını halka yansıtmıyor. Değerli basın mensupları ülkemiz zor bir süreçten geçiyor herkes Türkiye’de ekonomi kriz var krizi tartışıyor aslında Türkiye’de siyasi kriz var, bugün ki tek adam rejimin dolayı tek kişinin yönetim anlayışından dolayı Türkiye’de siyasi kriz var, yoksulluk hat safhada, işsizlik hat safhada, bizler milletvekilleri olarak artık bize telefon edip yolumuz yok, kaldırımımız yok, elektriğimiz yok alt yapımız yok, okulumuz yok, eğitim anlamında sıkıntımız var diye sorunlar gelmiyor, bize çocuğumuz işsiz iş istiyoruz üniversiteyi bitirdi iş istiyorum artık işsizlik ile ilgili sorunlar geliyor.  Çok büyük işsizlik var Türkiye’de!

YATIRIM YAPILMAYAN 1 NUMARALI İLÇE GÖLCÜK

Türkiye’de işsizlik rakamları % 25 buldu güneydoğuda gençlerin hepsi işsiz, Türkiye’nin biran önce siyasi anlamda sorunun çözülmesi gerekiyor bu anlamda kentin sorunlarını paylaşalım birlikte tartışalım Büyükşehir olduk artık ilçeler var her yerde söylüyorum Büyükşehirde en düşük payı alan ilçemiz Gölcük.  Büyükşehir’in gelirlerine ve yatırımlarına baktığımızda yatırım yapılmayan 1 numaralı ilçemiz Gölcük diyerek sözlerini sonlandırırken basın mensupların sorularını cevapladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 3