Tabletler Öğrencilere Teslim Edildi

Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu öğrencilerine verilmek üzere Kocaeli Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen tablet dağıtım programı Vali Yardımcısı Dursun Balaban’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Dursun Balaban’ın yanı sıra Gölcük  Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Okul  Müdürü Hamit Ümit Şişman, öğretmenler ve öğrenciler katıldığı program, saygı duruşu ve İstikalal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun açılış konuşmalarının ardından Vali Yardımcısı Dursun Balaban’ın yapmış olduğu konuşmalarında: Bu binalar içinde cıvıl cıvıl çocuklar olduğu zaman çok daha güzel oluyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle çocuklarımız okullarından uzak kaldı. Onları okullarıyla buluşturmak ve eski normal yaşantımıza bir an önce dönmek istiyoruz. Bunu da ancak el birliği ile başarabileceğimize inanıyoruz. Biz Kocaeli olarak bunu başarabilecek güçteyiz.”

Maske, sosyal mesafe ve temizliğe dikkat ederek bu salgından kurtulmanın mümkün olacağını belirten Vali Yardımcısı Balaban: “Gerçekten bu günler sıkıntılı günler. Çocuklarımız, büyüklerimiz evlerde kapalı kaldı. Biz onları çok seviyoruz. Çocuklar geleceğimiz, büyükler ise bizim en büyük değerimizdir. O bakımdan biraz daha sabır gösterilmesini bekliyor ve alınan kararlara uyulmasını istiyoruz.”

Uzaktan eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla başlattıkları güzel çalışma için Kocaeli Sanayi Odası’nı tebrik eden Vali Yardımcısı Balaban; “Devletimizin, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin, odalarımızın ve hayırseverlerimizin desteğiyle çocuklarımızın tablet ihtiyaçlarını giderdik. Dağıtımı yapılan bu elektronik cihazların bağımlılığa yol açmadan, onlar için faydalı olacak işlerde kullanmalarını öğrencilerimizden istiyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum.” dedi.

Kocaeli Sanayi Odası tarafından temin edilen 60 adet tablet, Vali Yardımcısı Dursun Balaban ve protokol üyeleri tarafından hayırlı olsun dilekleriyle öğrencilere teslim edildi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =