Sukay Park’taki patlamanın detayları

İşte Sukay Park’taki patlamanın detayları

Kartepe’de Sapanca Gölünün hemen yanında bulunan Sukay Park’ta feci bir patlama meydana geldi

Sukaypark’taki bir tesiste meydana geldi. Patlama neticesinde olayın meydana geldiği tesis yıkılırken, tesiste görevli biri Suriye kökenli iki personel de ciddi şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi.

Patlama sonrası yaşanan büyük panik nedeniyle olay yerine gelen polis ekipleri havaya ateş açmak zorunda kaldı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlama sonrası bölgeye çok sayıda Jandarma ve Polis ekipleri sevk edildi. Polis olayla ilgili olarak  2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin üstünden tabanca çıktı.

Patlama sonrası olayın detaylarıda belli olmaya başladı. Elde edilen bilgi ve iddialara göre göre; olay 2 kişinin alacak verecek meselesi  için mekanın işletmecisinin yanına gelmesi ile başladı. 2 kişi mekanın sahibi ile ilk başta tartışmaya başladılar ve tartışmanın ardından yanlarında getirdikleri el yapımı patlayıcıyı mekanda patlattılar.

Çalışanlardan birinin patlama sonrası kulağı hasar alırken mekanda da büyük hasar oluştu. Jandarma ekipleri olay ile ilgili incelemelerine devam ediyor.

Olay sonrası Sukay’a Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ında inceleme yapmak için geldiği öğrenildi

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =