SİYASET VE İŞ DÜNYASI BU NİKAHTA BULUŞTU

İlçemizin tanınan ve köklü ailelerinden, Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Kemal Kahraman oğlunu evlendirdi. Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Kemal Kahraman’ın oğlu Talha Kahraman Betül Sezer’le Gölcük Belediye Kongre Sarayında pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen nikah ile dünya evine girdi.

Gölcük  Belediye Kongre Sarayında gerçekleşen nikaha siyaset ve iş dünyasından birçok davetli katıldı. Nikahta koronavirüs salgınına karşı yoğun tedbirler alındı. Çiftin nikahını Gölcük  Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıyarken şahitliklerini ise AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, eski belediye başkanlarından, eski SHÇEK Genel müdürü olan KOÜ’de öğretim görevlisi olan İsmail Barış, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptı.

KORONADAN İPTAL EDİLMİŞTİ

 6 Aralık 2020 Pazar günü gerçekleşecek olan nikah iptal edilmişti. Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Kemal Kahraman ve ailesi, düğünlerini pandemi nedeniyle ertelediklerini duyurmuştu.  İçinde bulunduğumuz bu zor süreci atlattıktan sonra, normalleşme sürecine girilince nikahımızı yapma kararı verdik. Kimsenin hayatını riske etmek istemedik. Nikahımız ertelenmiştir, tüm akraba, eş dost ve sevenlerimize ilan olunur denmişti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çocuklarının mürüvetini gören nikah’a ev sahipliği yapan Kahraman ailesi, çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak genç çiftimize  bir ömür mutluluklar diliyoruz.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 20 = 29