SİVRİTEPE KONUTLARI´NA MÜRACATLAR BAŞLADI

 17 Ağustos 1999 Depremi´nde büyük hasar gören ve boşaltılan Denizevler Mahallesi’nin yerine getirilen  Sivritepe projesi´nin satış müracatları bugün başladı.

BAŞVURULAR 5 – 22 MART

İki senenin ardından inşaat çalışmalarında artık sona gelindi. Önümüzdeki günlerde TOKİ tarafından yapılan bu 398 konut satışa çıkarılacak. Vatandaşlardan Sivritepe konutlarından ev sahibi olması için 5 Mart ile 22 Mart arasında başvuru yapmaları istenecek.

ALT GELİR GRUBU

Proje kapsamında alt gelir grubu olarak adlandırılan 284 adet konut bulunuyor. Bu konutların alt gelir grubuna yönelik yapılanları 2+1 olarak planladı. Konutların fiyatları ise toplamda 172 bin lira ile 242 bin lira arasında değişkenlik gösteriyor. Alt gelir grubuna yönelik olan bu evlerin aylık taksitleri 576 liradan başlıyor.

ORTA GELİR GRUBU

Proje kapsamında orta gelir grubuna yönelik hazırlanmış 114 konut bulunuyor. Bu konutlar 3+1 olarak planlandı. Söz konusu evlerin fiyatları 234 bin lira ile 292 bin lira arasında değişiyor. Aylık taksitler ise bin 467 liradan başlıyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, 5-22 Mart tarihleri arasında Ziraat Bankasına gitmesi ve belirlenen alt gelir grubu için bin, orta gelir grubu için 2 bin lira olan başvuru ücretini yatırması gerekiyor. DETAYLI BİLGİ İÇİN Denizevler Kentsel Dönüşümü kapsamında Gölcük Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan TOKİ Sivritepe Konutları’nın satış müracaatları bugün itibariyle başladı. Ziraat Bankasına yapılacak olan müracaatlar 22 Mart tarihinde sona erecek. Vatandaşlar daha detaylı bilgi için www.toki.gov.tr den veya 44 86 54telefonunu arayarak bilgi alabilirler.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2