SİRMEN KABRİ BAŞINDA ANILDI

 

İhsaniye eski belediye başkanlarından ve Kocaeli eski Milletvekili Ali Rıza Sirmen, ölümünün birinci yılında mezarı başında dualarla anıldı.Anma törenine Başkan Mehmet Ellibeş ve kardeşi Sefa Sirmen’de katıldı.

 

 

 

 

İhsaniye Belediyesi’nde 1977-1980 yılları arasında belediye başkanlığı, ayrıca 1987-1991tarihleri arasında Kocaeli Milletvekilliği yapan Ali Rıza Sirmen, ölümünün birinci yılında Gölcük İhsaniye Merkez Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Düzenlenen anma törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Eski Milletvekili Sefa Sirmen, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Siyasi Parti başkan ve yönetimleri, merhum belediye başkanı Ali Rıza Sirmen’in yakınları ve sevenleri de katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan anma programı, dualarla devam etti.

 

DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜMÜZDÜ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, programa katılanlara teşekkür ederek, “Gölcükümüzün geçmiş dönemlerde belediye başkanlıklarını üstlenmiş değerli büyüklerimizi ölüm yıldönümlerinde kabirleri başında anma programı düzenliyoruz. Rahmetli Ali Rıza Sirmen başkanımız 1977-1980 yılları arasında İhsaniye Belediyemizde belediye başkanlığı ve 1987-1991 tarihleri arasında ise milletvekilliği görevi üstlenmiş değerli bir büyüğümüz. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − 92 =