SEZER’İN EV ZİYARETİ SOKAĞA TAŞTI

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer’in ev ziyaretlerine ilgi büyük oldu, buluşma sokağa taşındı. Sezer, “İhsaniye tamam” dedi

 

Sezer’in ev ziyareti sokağa taştı

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ve ev ziyaretlerine ağırlık veren Aday Sezer’e olan sevgi evlere sığmazken sokaklara taştı. İhsaniye’de Beyoğlu, Stat ve Başoğlu Caddesi’nde ev ziyaretine giden Sezer’i mahalleliler katılım fazla olunca sokakta karşıladı ve ziyaretler mahalle mitingine dönüştü. Sezer bu ilgi ve sevgi karşısında İhsaniye Tamam İnşallah” dedi.    

 

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

Sezer mahallelilere seslendiği konuşmasında, “Hayatımın tamamı üniversite günleri dışında Gölcük’te geçti. Bu kentin her yerinde anılarım var. Sorunlarını, sıkıntılarını, hemşerilerim neler istediğini çok iyi biliyorum. İhsaniye’den Yazlık’a, Ulaşlı’dan Değirmendere’ye, her mahalleye, caddeye, kentin her noktasına hizmet götüreceğiz. Kimseyi ama kimseyi ayırt etmeyeceğiz, ötekileştirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

DOĞRU PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

“Gönüllere girmek için ne gerekiyorsa yapacağız” diyen Sezer, “Öncelikle kentin merkezinde doğru projeleri hayata geçirip, herkesin ortak çekim merkezi haline getireceğiz. Başka ilçelere gitmeye gerek kalmadan hemşerilerimiz tüm ticari, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını ilçemizde karşılayacaklar. Gölcük’te kazan, Gölcük’te harca sloganı bizimle gerçeğe dönüşecek” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 2