SEZER: “GENÇLER VE KADINLAR ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sezer, Gölcük Kent Konseyi El Sanatları Çalışma Grubu eğitmenleri ve kursiyerleriyle sivil toplum merkezinde bir araya geldi. Yaptığı açıklamada, “Gençler ve kadınlarımıza yönelik toplumsal projeler her zaman önceliğimiz olacak” dedi.

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gittiği noktada büyük ilgi gören, sevgiyle karşılanan Sezer, SKM programları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ayrıca da kadınlarla bir buluşma gerçekleştirdi.

“GENÇLER VE KADINLAR ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

Sezer ilk olarak Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi olarak teşekkülünde emeği olan El Sanatları Çalışma Grubu eğitmenleri ve kursiyerleriyle sivil toplum merkezinde bir araya geldi. Onlara seslenen ve çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Sezer yaptığı konuşmada, kadınlarımızın el emeği ürünlerinin ticari anlamda değerlendirilmesi için bir dizi projeleri hayata geçireceğini anlattı ve bu projelerle ilgili kısa bilgiler verdi. Ayrıca da şunları söyledi: “Gölcük’ün spor, kültür ve sanatla anılması noktasında projelere imza atarak gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Gelecekte ana hedefimiz bu olacak. Gençlerimiz ve kadınlarımız için elimizden gelenin fazlasını hayata geçireceğiz” mesajı verdi. İlgilerinden dolayı eğitmen ve kursiyerlere de teşekkürlerini iletti.

KENT GENELİNDE RÜZGAR GİBİ ESİYOR

Çalışmalar kapsamında vatandaşlarla da bir araya gelen Sezer adeta kent genelinde de rüzgar gibi esiyor. Çarşı merkezinde bir yerden bir yere giderken yoğun ilgiyle karşılaşan Sezer halka kucaklaşırken, taziye ziyaretleri yapıp, çay ocaklarında da vatandaşlarla sohbet ediyor.

KOCAELİ1.SİNE ZİYARET

Ali Yıldırım Sezer SKM çalışmaları ayrıca ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik Merkezi tarafından kabartma Kuran-ı Kerim okuma kursunda katılıp üstün başarı sağlayarak 1.olan ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından oğlu Bilal ile birlikte umreye gönderilen Mustafa Korkmaz’ı evinde ziyaret etti. Sezer bu büyük başarısından dolayı Korkmaz’ı kutlarken, Allah umresini kabul etsin” dedi ve İkramlarından ve hoş sohbetinden dolayı da aile fertlerine çok teşekkür etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 10 = 13