SEZER DUYGULANDI

Gölcük İşitme Engelliler Derneği’nin hazırlamış olduğu özel pankart AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer’i duygulandırdı.

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer seçim çalışmalarını aralıksız yaptığı ziyaretlerle sürdürüyor. Aday Sezer son olarakta İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte Gölcük İşitme Engelliler Derneği´ni ziyaret edip, Dernek Başkanı Bilal Çavdar ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Burada hazırlanan özel pankart Aday Sezer’i oldukça duygulandırdı.

ALİ BAŞKAN SENİNLEYİZ

Engelli bireylerin AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer için açtığı pankartta; “Gönül Belediyeciliğine Sağır Dilsiz Değiliz, Ali Başkan Seninleyiz” yazıyordu.

YÜREK DOLUSU TEŞEKKÜR

Bu jest üzerine yaptığı konuşmada teşekkürlerini ileten Sezer, “Biz tevazu, samimiyet, gayret ile önce millet, önce memleket diyerek çıktığımız bu yolda, tek hedefimizin hemşerilerimizin gönlünü kazanmak olduğunu ifade ettik. Sizlerin gönlünü ve desteğini kazanmış olmamız beni çok mutlu etti. Yürek dolusu teşekkürlerimi iletiyorum. Her zaman birlikte olacağız, desteğimizde sizinle olacak” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 75 = 82