Sezer; Amatör spora büyük önem vereceğiz

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Çiftlikspor’un antrenmanını ziyaret edip futbolcularla bir araya geldi

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer kentin dört bir köşesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan teşkilatlarla buluşan Sezer, kıraathanelere de giderek vatandaşlarla bir araya geliyor ayrıca da ilçe de bulunan spor kulüplerini ziyaret ediyor.

 

ANTREMAN ZİYARETİ

Gölcük’te geçtiğimiz aylarda kurulan ve kısa sürede büyük bir ivme kazanan Çiftlikspor’u antrenmanda ziyaret eden Sezer’e futbolcular ve teknik heyet büyük bir ilgi gösterdi. Tek tek sporcularla tokalaşan Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yöneticileri başarı dileklerini ilettiler.

 

GÖLCÜK BAŞARILARLA ANILACAK

Sezer yaptığı konuşmada, “Sporcu yönümü beni tanıyan herkes bilir. Çocukların ve gençlerin sporla ilgilenmesini çok önemsiyorum çünkü sporla uğraşanlar kötü alışkanlıklardan uzak dururlar. 1 Nisan’dan sonra ki dönemde geçmişte olduğu gibi amatör spora destek vermeyi hedefliyoruz. Mahallelerimizde de spor tesislerine büyük önem vereceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

43 − 41 =