SEYMEN’DEN TEŞKİLATLARA İLK MESAJ: “GECE GÜNDÜZ ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığına bilindiği üzere Başkan vekilliği görevini sürdüren Çetin Seymen atandı. Seymen yaptığı ilk açıklamada, “Hedefimiz Kocaeli’de 13’te 13. Bizler bu başarıyı sağlamak için göreve talip olduk. Bu yüzden teşkilatımla canla başla, gece gündüz çok çalışacağız” dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığına bilindiği üzere Başkan vekilliği görevini sürdüren Çetin Seymen atandı.Bu noktada yönetimini de değiştirecek Seymen, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilk mesajını da verdi.  Bizler birlik ve beraberliğimiz ile partimizi 31 Mart yerel seçimlerine en iyi şekilde hazırlayacağız diyen Seymen, “Hedefimiz Kocaeli’de 13’te 13. Bizler bu başarıyı sağlamak için göreve talip olduk. Bu yüzden teşkilatımla canla başla, gece gündüz çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

“BU DAVA ÇOK BÜYÜK”

Seymen açıklamasının devamında ise; “Bildiğiniz gibi eski ilçe başkanımız belediye başkanlığı aday adayı oldu. Ondan sonra ki süreçte biz teşkilat başkanı olarak partimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen çabayı sarf ettik. Benimle İbrahim Ulufer ve İbrahim Özkul’la birlikte partimin yönetimine aday olduk. Temayülden geçtik. Allah razı olsun. Katılım çok yüksek oldu. Daha sonrasında dün itibariyle genel merkezimize gittik. Özellikle bu süreçte il başkanımız Abdullah Eryarsoy Bey’e çok teşekkür ediyorum. 23 arkadaşımız 7 ilçe de aday adayıydı. Çok değerli arkadaşlarımızın arasından ancak 7 ilçe başkanı çıktı. Ama bu demektir ki, hala Ak Partimizde eskiden gelen değerler günümüze kadar taşınıyor. Ankara Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir beni çok etkiledi. 37 yaşında, gerçekten bilgi birikim liyakat gibi bütün donanımlar kendisinde mevcut. Bu bağlamda bir tane Gölcük için başkan adayı çıktı. Onu da bize teveccüh ettiler. Kendilerinden Allah razı olsun. Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği yolda biz de emin adımlarla yürüyeceğiz. Bu dava emin olun ki, çok büyük bir dava. Biz güçlü ve büyük bir aileyiz” diyerek sözlerini tamamladı. Haber: Serkan SIDAL

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)