SEYMEN’DEN SÜREÇLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen Yönetim Kurulu oluşturma çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Çok kısa sürede çalışmaları bitirerek yeni yönetim kurulu listesini genel merkezin oluruna sunacağını sözlerine ekledi.

Yeni yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalarını sürdüren AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, asil ve yedek yönetim kurulu listesini belirleyerek genel merkeze sunacak. Yeni yönetimin en kısa sürede oluşturulacağını ifade eden Seymen, “Bilindiği üzere 28 Aralık’ta genel merkezce ilçe başkanı olarak atamam yapılmıştı. ilçe yönetimini oluşturmak için istişare ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızı tamamlayarak haftaya 25 asil 13 yedek 12 rezerv olmak üzere toplam 50 kişiden oluşan listeyi il başkanlığımıza genel merkez tarafından onaylanmak üzere takdim edeceğiz” dedi.

HALKIMIZLA İÇ İÇE GÖNÜL GÖNÜLEYİZ

Açıklamalarına devam eden Seymen “Yenilenmiş, tazelenmiş, zinde ve dinamik bir yapıyla çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi Ak Parti seçimden seçime çalışan bir parti değil. Her zaman halkımız ile iç içe, gönül gönüleyiz. Teşkilatlarımızı güçlendirmek için mahallelerden başlayarak taban çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra Gölcüklülere hizmet noktasında da mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

SEÇİLEN ADAYIMIZ İÇİN ÇALIŞACAKLARINA EMİNİM

Başkan Seymen; yaklaşan yerel seçimlerden bahsederken, partilerine Gölcük Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunan 13 arkadaşımız var. Hepsi de Ak Parti’de siyaset yapıyor, hepside Gölcük için çalışıyorlar, hepsinin de samimiyetinden eminiz. Biz kendilerine başarılar diliyoruz.  Tabi ki bu suretçe Gölcük’e hizmet için 13 kişi çıktı. Yalnız bunlardan bir tanesi aday olacak.  Diğer arkadaşlarımızın da, samimiyetinin, gayretinin, inancının devam ederek, seçilen adayımız için çalışacağından eminiz.  Allah’ın izni hemşerilerimizin teveccühü ile bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkıp başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =