SEYMEN’DEN BASIN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN geçtiğimiz günlerde ABD’de Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda yine Dünya Müslümanlarının ve kimsesizlerin sesi olmuştur.Mazlumların yanında elif gibi dimdik duran liderimiz aynı zamanda küresel sorunları en kapsamlı ele alan Devlet Başkanı olmuştur.Sayın Cumhurbaşkanımızın bir lider olarak dünya topraklarının tüm paydaşlarına sorumlulukların hatırlatılması çerçevesinde bu ilkeli duruşu tüm Dünya’ya örnek niteliğindedir.Bizler de bu dik ve ilkeli duruşu perçinlemek için çok çalışacağız, vatandaşlarımıza kalbine dokunarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

50’nin üzerinde aile hdp Diyarbakır il binası önünde nöbetini sürdürüyor.Teröre karşı şerefli bir tavır sergileyen ailelerimize vatandaşlarımız, stk’larımız ve sanatçılarımız destek vermeye devam etmektedir.Bizlerin de duası evlatlarının özlemiyle nöbetinin devam ettiren ailelerimizden yana olmaya devam edecektir.
Geçtiğimiz hafta malum Kocaeli çevresinde de hissedilen bir deprem yaşadık.Çok şükür can veya mal kaybımız olmadı.Her deprem bizlere 17 Ağustos felaketini ve çektiğimiz acıları anımsatıyor.Bizler de bu doğrultuda tedbirlerimizi artırmalı, gerekli önlemleri almalıyız.Bu bağlamda Gölcük Belediyemiz ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız denetlemelerini ve çalışmalarını artırdılar.Bizler de vatandaşımızın can güvenliği için alınacak bütün tedbirlerin destekçisi olacağız.

İl Başkanımız,  Bir önceki Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ELLİBEŞ geçtiğimiz günlerde teşkilatımızı ziyaret etti.Birlikte Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım SEZER’i ziyaret ederek programlarımıza başladık. Daha sonra esnaf ve STK ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Sayın ELLİBEŞ’in enerjisi bizlerin de çalışma motivasyonu artırdı. Ayrıca Gölcük esnaf ve halkının Sayın İl Başkanımıza teveccühü oldukça yüksekti.

Akşamında ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN, İl Başkanımız Mehmet ELLİBEŞ ve Gölcük Belediye Başkanımız Av. Ali Yıldırım SEZER’i mahalle başkanlarımızla buluşturduğumuz bir istişare toplantısı gerçekleştirdik.Sayın ELLİBEŞ’in Başkanlık ettiği toplantıda mahalle başkanlarımız mahallelerinde bulunan sıkıntı birinci ağızdan başkanlarımıza ilettiler ve alınacak önlemler, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alış-verişinde bulundular.İlçemiz adına çok verimli geçen toplantıya iştirak eden çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza ve Gölcük Belediye Başkanımıza mahalle başkanlarımız ve teşkilatımız adına çok teşekkür ediyorum.

Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak vatandaşlarımızla hemhal olmaya devam ediyoruz.İlçe Yöneticisi arkadaşlarımla beraber Düğün ve cemiyet ziyaretlerimize elimizden geldiğince önem gösteriyoruz.Hac ibadetini yerine getiren hemşerilerimiz ziyaret ederek hayır dualarını alıyoruz.Ayrıca STK ziyaretlerimizi de aksatmayarak bu kentin yönetimindeki tüm paydaşlarla istişare etme fırsatı buluyoruz. Kurulduğu günden bu yana Ak Parti Teşkilatı vatandaştan hiç kopmadan, iç içe, el ele ve istişare ile yerel ve genel ölçekte hizmet anlayışını sürdürmektedir.

Çetin SEYMEN
Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4