SEYMEN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, dün parti binasında ülke ve ilçe gündemi ile parti çalışmalarına yönelik bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, yaptığı açıklamada “Sağlık kompleksi, bir yılda bitecek” dedi

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülkemiz ve ilçemiz gündemi ile partilerinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında, dün parti binasında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, ilk olarak Mevlid Kandili ile ilgili düşüncelerini dile getirdi ve “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerini, gece olarak Mevlid Kandilimizi idrak etmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Peygamber Efendimiz, dünyaya gelmiş çok güzel bir önder ve elçidir. Sevgili Peygamberimiz, dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, kısacası ahlaklı ve yararlı insan olmayı, insanlara rol model olmayı göstermiştir. Bir ahlak dini olan İslam’da, insanlar kurtuluşa onun rehberliğinde ulaşacaktır. Dolayısıyla Gölcüklü hemşerilerimizin, ilimizin, Türkiye’mizin, tüm İslam alemininMevlidKandili’ni en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.

 

Partilerinin kongre süreci ile ilgili olarak düşüncelerini dile getiren Başkan Seymen, “7. Büyük Kongre hazırlıklarımız devam ediyor. İller arasında tam koordinasyon sağlanması amacıyla ilçelerde 7–30 Kasım tarihleri arasında yapılacak delege seçimlerimizin 29 Kasım–15 Aralık tarihleri, genel merkezimiz tarafından revize edildi. Ocak – Mayıs ayları arasında ilçeler, Mayıs – Eylül ayları arasında iller ve daha sonra genel merkez büyük kongremiz olacak. Kongre sürecimizin tüm Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Ülke gündemi ile ilgili olarak ordumuzun yapmış olduğu harekatlara değinen Başkan Seymen, “Sınır ötesi harekatlarımıza, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri ile olan mutabakat çerçevesinde ara verildi. Amerika Birleşik Devletleri’nin 120 saat, Rusya’nın ise 150 saat içerisinde teröristlerin güvenli bölgeden çıkacağını belirttiği halde bazı terörist faaliyetlerin devam ettiğini görüyoruz. Son terörist güvenli bölgeden çıkana kadar mücadelemiz devam edecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nde iki belediye başkanı profili vardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, ülkesini şikayet etti, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise hem ülkesini savundu hem de kritik iki soru sordu. Bir tanesinde terör ile bağlantılı olan belediyelerin görevde kalıp kalmayacağını, diğerinde ise Avrupa Konseyi’ni Diyarbakır’a davet ederek neden buraya gelmediklerini, bu haykırışa neden kulak tıkadıklarını sorarak HDP il binası önündeki annelerin feryadının duyulması gerektiğini tüm dünyaya duyurdu” dedi.Son olarak ilçemizde yapılan çalışmalara değinen Başkan Seymen, “Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki duble yol çalışmalarımız, tüm hızıyla devam ediyor. Semt polikliniğimizin yıkımına başlandı. Yıkım bittikten sonra müteahhide yer teslimi yapılacak. Bir sene gibi kısa bir sürede alandaki yapının yapımı tamamlanacak. Sağlık kompleksi Gölcük’ümüze hayırlı olsun. Hepimizin bildiği gibi Gölcük Belediyesi, kentsel dönüşümle alakalı olarak iki ödül aldı ve bu bizi çok memnun etti. Önceki belediye başkanımız Mehmet Ellibeş ve ekibinin çok yoğun çalışması ile elde edilen bu ödül için İl Başkanımız Mehmet Ellibeş ve ekibini gönülden kutluyorum. Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in de kentsel dönüşümle alakalı olarak yaptığı çalışmaları yakından bilen bir kişi olarak dönüşümün yakın zamanda devam edeceğini ifade ederek çaba ve gayretlerinden ve alınmış ödülden dolayı kendisini tebrik ediyorum” dedi

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =