ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

Şehitlerimiz Gölcük’te Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebetiyle Gölcük Şehitliği’nde, protokolün katılımıyla şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi, dualar edildi.  

Gölcük Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Şehitleri’ni Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik günü kutlama etkinlikleri kapsamında hazırlanan program, Gölcük Şehitliği’nde başladı. Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti’nin gerçekleştirildiği programda dualar edilirken, Donanma Komutanı Ercüment Tatlıoğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Eren Ulak, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Sarıdağ, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUALAR EDİLDİ

Kuran-ı Kerim Tilaveti’nin yapılmasının ardından İlçe Müftüsü İlyas Öztel tarafından o kara gecede şahadet şerbeti içen 251 şehitlerimizin ve tüm şehitlerimizin ruhlarına dualar yollandı. 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

89 − 88 =