ŞEHİDİMİZ BABA EVİNE ULAŞTI

ŞEHİDİMİZ SON KEZ BABA EVİNDE

Keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Gölcüklü Teğmen Kamuran Ablak’ın cenazesi baba ocağına getirildi.

BABA EVİNDE

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-3 Harekatı kapsamında görev yapan Teğmen Kamuran Ablak, keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında dün gece rahatsızlanmış helikopterle sevk edildiği hastanede müdahaleye rağmen şehit olmuştu. Şehit Kamuran Ablak’ın cenazesi İhsaniye Çiftlik mahallesinde bulunan baba evine getirildi.

HELALLİK ALINDI

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-3 Harekatı kapsamında görev yapan Teğmen Kamuran Ablak, keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında dün gece rahatsızlanmış helikopterle sevk edildiği hastanede müdahaleye rağmen şehit oldu.  Şehit Teğmen,  yuvasına, baba ocağına, getirildi. Ablak, İhsaniye Çiftlik Mahallesi’ndeki baba ocağına cenaze namazı öncesinde Türk bayrağına sarılı tabutu getirilerek, dualar eldi, helallik alındı.

AİLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Anne ve baba ABLAK;  oğullarının tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Evin önünde alınan helalliğin ardından şehidin cenazesi, cenaze namazı için Hicret Camii’ne götürülecek.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

33 − = 23