“Seçimi zaferle çıkacağımıza inanıyoruz”

“Seçimi zaferle çıkacağımıza inanıyoruz”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, 31 Mart 2019 yerel seçimleri dolayısıyla dün Kocatepe Ortaokulu’nda, 1223 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi dolayısıyla dün Kocatepe Ortaokulu’na giderek oyunu kullandı.1223 numaralı sandığa giderek oyunu kullanan Başkan Aynacı, seçimlerin Gölcük’e, Kocaeli’ye ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti. Oyunu kullandıktan sonra seçimler hakkında görüşlerini ifade eden Başkan Aynacı, “ Yaklaşık 3 aydır sahalardayız. Partimize ve adayımıza teveccühün gerçekten fazla olduğunu gördük” dedi.

“Herkesin sonuca saygı göstereceğine inanıyorum”

Sözlerine son veren Başkan Aynacı, “Şu anda oyumuzu kullanmış bulunuyoruz. Sandıkların açılmasına saatler kala heyecanımızı koruyoruz. İpi başarı ile göğüsleyeceğimizi düşünüyorum. Sonuçta demokratik bir seçim yapıyoruz. Sandıktan çıkacak her sonuca herkesin saygı göstereceğine inanıyorum. Bu konuda hayırlısı kimse başkan o olsun. Seçimlerin Gölcük’e, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimden zaferle çıkacağımıza inanıyoruz” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 + = 96