“Seçim sonuçlarında kazanan biz ve Gölcük olur”

Gölcük’ün Bağımsız Belediye başkan adayı Ezgin Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden seçim sürecini ahlaki bir yapı içinde sürdüreceğini açıkladı.

“Birlikte çalışacağız, hizmetlerimiz konuşacak” sloganıyla yola çıkarak Gölcük Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan Ezgin Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden; “ahlaki bir yapı ile hiç bir rakibimin şahsına karşı bir saldırı ve laf atmak gibi bir acziyet içersinde bulunmayacağıma sizlerin önünde söz veriyorum” açıklamasını yaptı.

“Seçim sonuçlarında kazanan biz ve Gölcük olur”

Aday Aydın; “Bilirsiniz ki bundan yaklaşık 2 yıl evvel Gölcük Belediye Başkanlık adaylığımı siz kamuoyuna duyurmuştum. O günden bugüne kadar siyasi partilerin ve Belediyenin eksikleri yanlışları ve projelerimiz haricin de hiç bir paylaşım da bulunmadım, Yani şahıslar üzerinden tabiri caiz ise bel altı vurarak siyaset yapmayı kendi şahsım adına ahlaki bulmadım bulmuyorum da. Yerel seçimlere 2 buçuk ay gibi bir zaman kaldı. Bugünden sonra da ahlaki bir yapı ile hiç bir rakibimin şahsına karşı bir saldırı ve laf atmak gibi bir acziyet içersinde bulunmayacağıma sizlerin önünde söz veriyorum. Bizim amacımız Gölcük şehrimizin daha güzel ve daha müreffeh bir şekil almasıdır. Bu bağlamda siyasi partilerin çıkardıkları adaylara da başarılar dilerim. İnşallah seçim sonuçlarında kazanan biz ve Gölcük olur” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1