SARAYLI’DA Kİ KORKUNÇ KADIN CİNAYETİNİN DETAYLARI

Bugün Gölcük saraylı mahallesinde bir kadın öldürüldü. Edinilen bilgilere göre sevgilisini öldüren A. A edinilen bilgi ve iddialara göre sevgilisini taksi içerisinde öldürerek yine taksi ile karakola götürerek teslim oldu

SEVGİLİSİNİ SARAYLI’DA ÖLDÜRDÜ

Saraylı mahallesinden bugün çok acı bir haber geldi.  Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Saraylı Mahallesinde sevgili bir çift tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle A. A. Zorla bindikleri taksi içerisinde sevgilisine ateş etmeye başladı. Hatta bir el ateş yakın civardaki bir evin camına geldi. Olaydan habersiz olan sakinler eve gelen kurşun sonrası olayı  jandarmaya bildirdi. Bu sırada taksi içerisinde ki A.A da sevgilisini kafasından vurarak öldürdü ve emniyet müdürlüğünün bahçesine bıraktı.

ÖLDÜRÜP TAKSİYLE EMNİYETE GÖTÜRDÜ

A.A, daha sonra cesedi ticari taksi içerisine koyarak, emniyet müdürlüğünün bahçesine bıraktı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık çalışanları taksi içerisindeki kadının hayatını kaybettiğini belirledi, zanlı ise gözaltına alındı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Haber: Soner Gülezer

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

44 + = 54