‘’SAMİMİYET AHDİMİZE HER DAİM SAHİP ÇIKACAĞIZ’’

Başkan Büyükakın, sivil toplum kuruluşlarıyla olan buluşmasında, “Birlik ve beraberlik içinde olursak karşımızda duracak hiçbir güç yoktur” diye konuştu.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince ve Gölcük İşitme Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Engin Kaya, Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Umut Ongül, 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Derneği Başkanı Solmaz Dane, Kocaeli Vanlılar Derneği Başkanı Murat Göğercin, Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar ve beraberindeki heyetleri makamında ayrı ayrı kabul etti. Kocaeli’nin Anadolu’nun bir kültür bahçesi olduğunu konuklarına ifade eden Başkan Büyükakın, “Büyük güçlü Türkiye hedefine ulaşmak için her gün milletimizle birlikte yol yürüyoruz. Şunu özellikle ifade etmek isterim ki birlik ve beraberlik içinde olursak karşımızda duracak hiçbir güç yoktur” dedi.

“ZEDELENMESİNE ASLA AMA ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Güçlü Türkiye hedefinden uzaklaşmamızı isteyenler belli aralıklarla ülkemize karşı saldırılara geçtiğini söyleyen Büyükakın, son dönemdeki ekonomik saldırılara maruz kalan ülkemizin geleceğe emin adımlarla yürüyeceğini de ifade etti. İş dünyasından sivil toplum kuruluşlarına kadar vatandaşlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine de vurgu yapan Başkan Büyükakın, “Halkımızla kurduğumuz samimiyet ahdimize her daim sahip çıkacağız. Bu samimiyetin zedelenmesine asla ama asla müsaade etmeyeceğiz. Bu noktada STK’larımızla yapacağımız istişarelerde çok önemlidir” açıklamasını yaptı.

“GENÇLERİMİZİ YENİ DÜNYADAKİ GELİŞMELERE GÖRE YETİŞTİRECEĞİZ”

“Bu ziyaretlerde ortaya koyduğumuz temel amaç Sivil Toplum Kuruluşları’nın görüşlerini ve tekliflerini ortaya koymasıdır” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Son 9,5 ayda ülkemizin yaşadığı ekonomik saldırılara karşı devletimiz önlemlerini almaktadır. 15 Temmuz ve sonrası her yaşanan gelişmeyi milli birlik ve beraberliğimize karşı atılmış olduğunun da farkındayız. Bu aziz millet olarak nasıl 15 Temmuz’da teslim olmadıysak bu tarz ekonomik saldırı girişimlerine de ülke olarak asla teslim olmayacağız. Üreteceğiz, çalışacağız, gençlerimizi yeni dünyadaki gelişmelere göre yetiştireceğiz. Gençler bizim her şeyimiz ve ülkemizin de sigortasıdır” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 88 = 89