Şahin TEMEL Pazarcılar Odasına Adaylığını AÇIKLIYOR!

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odasının gerçekleştireceği Olağan Genel Kurulda 35  yıldır pazarcılık yapan Şahin Temel, yarın (Perşembe) günü sabah 10.30’da Osmanlı Kahvecisi’nde Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası başkanlığa aday olduğunu açıklayacak.

Gölcük’te 35 yıldır pazarcılık yapan Şahin Temel, Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası’nın  gerçekleştireceği Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa aday olduğunu yarın gerçekleştireceği basın açıklaması ile açıklayacak.

35 yıldır pazarcılık mesleğini sürdüren  Şahin Temel; “Yapılmasını istediğim plan ve projeleri hayata geçirmek için adayım, mesleğimizin saygınlığını en iyi yerlere taşımak ise en büyük amacım. Hepimiz için daha iyisini hak ettiğimiz, iyi temsil edildiğimiz bir oda yönetimi için, yarın çıkacağım bu yolda adaylığımı açıklarken siz dostlarımın yanımda olması bana güç ve kuvvet verecektir. Çıktığım bu yolda tüm dostlarımı yanımda görmek isterim. Yarın 10.30’da en kalbi duygularımla Osmanlı Kahvecisi’nde buluşmak dileğiyle davetlimsiniz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)