ŞAHİN KURTULUŞ, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

İlçemizin tanınan ailelerinden Kurtuluş’ların evladı, Ali ve Emine Kurtuluş’un oğlu, Naim ve Saim Kurtuluş’un abileri, Naciye Kurtuluş Zengin’in abisi,  yine ilçemizin genç iş adamlarından Cemre Kurtuluş’un babası Gölcüklü gençlerin çok sevdiği İş Adamı Şahin Kurtuluş son yolculuğuna Merkez Camii’nden tüm sevenleriyle son yolculuğuna uğurlandı.

ANEVRİZMA

Gölcük’ün sevilen isimlerinden Şahin Kurtuluş 1967 doğumlu, 5 çocuk babasıydı. Hiçbir rahatsızlığı bulunmayan aniden geçirdiği Anevrizma tanısıyla, İstanbul’da özel bir hastanede ameliyata alınan fakat ameliyat sonrası verdiği hayat mücadelesine yenik düşen Şahin Kurtuluş’un vefatı ilçemizde derin bir üzüntü yarattı.

DUALARLA UĞURLANDI

Çevresinde oldukça sevilen ve sayılan bir kişiliği olan Şahin Kurtuluş’un vefatı, ilçemizde büyük bir üzüntü yarattı. İstanbul’da iş hayatına devam eden iş adamı Şahin Kurtuluş doğduğu büyüdüğü kentten son yolculuğuna dualarla ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

CENAZEYE YOĞUN KATILIM OLDU

Kurtuluş’un son yolculuğunda, onu yalnız bırakmayan ailesi, dostları ve sevenleri vardı. Merkez camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Şahin Kurtuluş,  Gölcük 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi.

Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + = 7