SAADET’TE YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Yaşar Yıldız, görevini Mustafa Özsoy’a devrettiğini açıkladı. Yıldız, başkanlıktan işlerinin yoğunluğu nedeniyle ayrıldığını açıkladı.

‘Kendisini tebrik ediyorum’

Yıldız, kamuoyuna yaptığı açıklamada, ‘Kıymetli Gölcük’lü hemşehrilerim. Yaklaşık 5 yıldır ifa ettiğim Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı görevimden  başta il başkanımız ve değerli yönetim kadromuzla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda ilçe Başkanlığına Mustafa Özsoy bey getirilmiştir. Kendisini tebrik ediyorum.’

‘‘Partime ve Gölcük’ümüze hizmet etmeye devam edeceğimi de belirtmek isterim’’

Açıklamalarını sürdüren Yıldız, ‘Görev süresi içerisinde birlikte çalıştığım dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hiç bir dünya menfaati gütmeden canla başla çalıştılar. Yapacağımız kongreyle birlikte yeni görev alacak arkadaşlarımıza da şimdiden muvaffakiyetler dilerken bundan sonra da Partime ve Gölcük’ümüze hizmet etmeye devam edeceğimi de belirtmek isterim’ dedi.

‘Görevim boyunca yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum’

Yıldız, son olarak, ‘Yorulmadan, mazeret üretmeden tüm saha çalışmalarımıza gayretimiz ve çabaları ile omuz veren tüm Milli Görüşçü kardeşlerime şükranlarımı arz ederim. Görev yaptığımız süre içerinde bizleri dinleyen, izleyen, katkı sağlayan tüm Gölcüklü Vatandaşlarımıza, Sivil toplum kuruluşlarımıza, Siyasi partilerimize, Resmi kurumlarımıza, Partimizin tüm çalışmalarını haberleştiren Yerel Medyamıza ayrıca teşekkür ederim’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 3 =