SAADET PARTİSİ PROJELERİNİ TANITTI

Saadet Partisi (SP) Gölcük Proje Tanıtım Toplantısı dün akşam Belediye Kongre Sarayı’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. SP Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, Proje Tanıtım Toplantısı’nda ‘Hayal edilen Gölcük için Saadet’i destekleyin’ dedi.

SP’nin Proje Tanıtım Toplantısı’na SP İl Başkanı Nurettin Çelik, SP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, SP İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, SP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, SP Gölcük İlçe Başkanı Metin Tunca,  SP Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, SP Belediye Meclis Üyesi Adayları, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Başkan Yardımcısı Tuncay Yıldız, ilçemizin STK ve Dernek Başkanları, Muhtar Adayları ve çok sayıda partililer ile vatandaşlar katılım sağladı.

“YÜZ AKI SAADET PARTİSİ”

Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısı’na İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. İlk konuşmayı SP İlçe Başkanı Metin Tunca yaptı. Başkan Tunca, “İktidar partisi, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de devletin beka sorunu olduğunu söylüyor ama aslında devletin beka sorunu yok. İktidarın beka sorunu var ve Allah’ın izni ile biz iktidara geleceğiz. Gölcük’ümüzün Nihat Yıldız’a, Kocaeli’mizin Birol Aydın’a, Türkiye’mizin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var. Bize her noktada çeşitli iftiralar atıyorlar. Biz cevabımızı susarak ve gülümseyerek vereceğiz. Gölcük için, Nihat Yıldız için hep birlikte varız. Yüz akı Saadet Partisi’dir. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“GÜZELLİĞİ TÜM TÜRKİYE´YE HEDİYE EDECEĞİZ”

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, yaptığı konuşmada, “Ülkemizin en fazla ihtiyaç duyduğu şey dürüstlüktür. İnşallah Gölcük’ten başlamak kaydıyla Kocaeli ve Türkiye’de dürüst başkan ve dürüst yönetim anlayışını Saadet Partisi olarak Türkiye’ye armağan edeceğiz. Öncelikle seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Gölcük’te, Kocaeli’de hep beraber uzun zamandan bu yana arzuladığımız bir ilki gerçekleştireceğiz. Saadet Partisi, 1389 noktada adaylarıyla ve iki ayrı zaman dilimi içerisinde Gölcük ve Kocaeli’de, halkın teveccühünü kazanmış önemli bir parti konumuna geldi. Tabii ki yeni bir dönemin başlaması gerekir. Çünkü bizler, 17 yıldan bu yana staj görüyoruz. İnsanımıza, evladımıza, eşimize dostumuza, kentimize hizmet etmek istiyoruz. Bu konuyla alakalı olarak tüm teşkilatımızla birlikte fedakarane bir çalışma içerisindeyiz. İktidarın, hükümetin seçim atmosferini, toplum üzerindeki etkisini görüyoruz. Sanki belediye başkanı seçmiyoruz. Sanki kentimize beş yıllık bir sahip çekiyormuş gibi bir hava estiriliyor. Sizin emanetinize sahip çıkacak beş yıllık bir belediye başkanı seçeceğiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunan, şehrin emini olacak bir belediye başkanı seçeceğiz. Tüm seçim bölgelerine bakıldığında maalesef hükümetin belediye başkanı adayları, beş yıllık değil de sahip olarak geliyorlar. Dolayısıyla milletimiz, bunu 15 yıllık zaman dilimi içerisindeki yapmış olduğu hizmetlerinden gayet açık bir şekilde görüyor. Değişimin kendi içinde gelişmesi gerektiğine inanıyor. Bu seçimde bu salon gösteriyor ki biz yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Yeni dönem belediye anlayışını Gölcük’ten başlamak kaydıyla Türkiye’nin yeniden dalgalanmasını istiyoruz. Sizin zaman içerisinde yapacağınız çalışmalarla birlikte Tüm Türkiye’ye güzelliği hediye edeceğiz.’’

“ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”

Kürsüye çıkan SP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “17 gün sonra bütün memlekette olduğu gibi Kocaeli ve Gölcük’te de sandık başına gideceğiz ve belediye başkanları ile meclis üyelerini seçeceğiz. Bu bir mahalli idareler seçimidir. Bundan önce bu ülkede, ilçelerimizde farklı siyasi partilerin ilçe başkanları oldu. Ancak 31 Mart yerel seçimi, diğer partiler tarafından başka bir maksatla suistimal ediliyor. Bu seçim, mahalli idareler seçimi değil de Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçimi gibi gösteriliyor. Bu doğru bir şey değil. Bu yola tenezzül edenler, üç-beş oyla kaybetmemek için bunu yapıyorlar ama halkımıza haksızlık ediyorlar. Bu ülkede gerilim siyaseti yapılıyor ve kamplaşma oluyorsa orada bir kısım gerçeklerin üzeri örtülüyor demektir. Çocuğuna harçlık veremeyen halkımızın durumu ortada. Biz Saadet Partisi olarak her şeyi bildiğimizi iddia etmiyoruz. Ancak her işin bileninin kim olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla bilenlerle çalışacağız. Yapacağımız her işi istişare edeceğiz, danışacağız. Bütün işlerimizi sivil toplum kuruluşlarıyla, derneklerle, kent konseyiyle, kadınlarımızla, gençlerimizle istişare ederek yapacağız. Biz Saadet Partisi olarak kendimizi denetleteceğiz ve şeffaf bir şekilde çalışacağız. Kocaeli’mizi Saadet Partimizin kadrolarıyla yönetmek istiyoruz. Ama Kocaeli’nin halini görüyoruz. İstanbul’un antreposu haline geldik. Potansiyelleri gerektiği gibi değerlendireceğiz ki halkımız, burada yaşamaktan memnun kalsın. Ben bu akşam burada toplanmanızdan ve bizleri dinlemenizden ötürü hepinize teşekkür ediyor, seçim sonuçlarının Kocaeli’ye, Gölcük’e, Türkiye’ye saadet getirmesini diliyorum” dedi.

“YILDIZ KENT GÖLCÜK´Ü ORTAYA ÇIKARTACAĞIZ”

Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, “Bu akşam bu salonda öncelikle şunu istiyorum. Herkes her şeyi unutsun istiyorum. Dünyaya ve Gölcük’e dair her şeyi unutsun. Sadece 1 Nisan’dan itibaren bir Gölcük hayal edin. Birazdan siz de göreceksiniz ki biz çoktan Gölcük’ün projelerini çizmiş olacağız. 31 Mart’ta görevi verirseniz biz de güzel projelerimizi bir bir uygulamaya başlayacağız. Siyasi partiler proje tanıtımlarını gerçekleştirdik. Şahsıma görev tebliğ edildiği andan itibaren ekibimizi oluşturmaya gayret ettik. Her derneğe, her sokağa gittim. Güçlü, genç, dinamik bir ekip oluşturmak için gayret gösterdik. Arkadaşlarımızla oturduk, dedik ki şikayet edilen Gölcük’ten gurur duyulan ve yıldız kent olan Gölcük’ü ortaya çıkarmak istiyoruz. Bizim bir hayalimiz vardı, bu da Gölcük’ü birlikte yönetmekti. Biz Gölcük Belediyesi’nin sahibi değil, emanetçisi olmak istiyoruz. Projeleri aslında sizler biliyorsunuz. Biz de ne hayal ettiyseniz onun projesini yaptık. Bugüne kadar Gölcük’ü yönetenler, ceketimizi koysak kazanırız dediler. Biz böyle demiyoruz çünkü bizim ceketimizin cebi yok. Adaylardan çok daha ağır projeler bekliyordum ama çıkmadı. Biz Gölcük için en güzel sonuçları çıkarmaya gayret ettik. Projelerimizi hep beraber inceleyeceğiz” dedi ve projelerini açıkladı.

YILDIZ´IN PROJELERİ

Sokak hayvanları projesi, Her Beldeye Kültür Merkezi, Gölcük Fırıncıları ile Halk ekmek projesi, Gölcük esnafının oluşturacağı alışveriş merkezi, Modern şehirlerarası otobüs terminali, Otopark, Modern ve Sosyal bir Gölcük Sahili, Marina projesi, Vapur iskelesi projesi,

Üniversitenin şehir ile buluşması, Bilim ve kültür merkezi, Köylerimize spor kompleksi, Su sporları festivali, Her mahalleye aile yaşam merkezi, Mıcır ve parke taşını üreten belediye

Pelet üretim fabrikası, Enerji üreten kent, Gençlere drift alanı, Paintball spor alanları, Deprem müzesi, Dürüst, şeffaf ve katılımcı belediye, İmar düzenlemesi, statiğe uygun kat çalışması, dubleks daire problemi ve otopark, Sivil toplum merkezi oluşturulması, Tarihi turizme kazandırma, Termal otel, Tarım ve hayvancılığa destek, Sürdürülebilir ve erişilebilir pazar alanı, Erişilebilir düğün salonları, Mobil tespit ile acil müdahale, Yöresel şenlikler ve yöresel tatların tanıtımı, Sağlıklı yaşam için pedal çevir, Temiz ve sağlıklı köyler, Konuk evi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − 83 =