“RÜYA GİBİ”  BİR NİKAHLA EVLENDİLER

İlçemizin tanınmış isimlerinden AK Parti Gölcük İlçe Eski yöneticilerinden Hasan Turan ve Şerife Turan’ın oğlu, Gölcük Belediyesi çalışanlarından Mehmet Turan ile Şahinnaz ile Remzi Kansu çiftinin kızları Eda muhteşem bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Eda ve Mehmet çifti Yazlık Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen  rüya gibi bir nikah töreniyle dünya evine girdiler. Davetlileri girişte karşılayan Kansu ve Turan  aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Nikah törenine ilçemizin tanınmış simalarından çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI BAŞKAN SEZER KIYDI

Başkan Ali Yıldırım Sezer’in kıydığı nikahta, damat Mehmet Turan’ın nikah şahitliğini Başiskele Belediye Başkan yardımcısı Şaban Bayram, Harb-iş Sendikası Genel Mali Sekreteri Haldun Kurubacak, AK Parti eski başkanlarından Serdar Bayram yaparken,  Gelin Eda Kansu’nun şahitliğini ise en yakın dostları üstlendi. Nikah’ı  Gölcük belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydıktan sonra Resmi nikah cüzdanını geline verirken yaptığı küçük espriyle  “en büyük derdi sıkıntıları yükü hanımlar çeker” dedi. Ve genç çifte sonsuz mutluluklar diledi.

BABA’DAN TEŞEKKÜR

İlçemizin sevilen ismi,  misafirleri girişten itibaren karşılayarak ağırlayan baba Hasan Turan; “Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli akraba ve dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum sağ olsunlar darısı tüm bekarların başına” Dedi.

Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 − 27 =