RAKİPSİZ BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

 

Gölcük’ün en büyük sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi, Kongre Sarayı’nda 22. Olağan Genel Kurul Kongresi’ni gerçekleştirdi. Kongrede mevcut Başkan Ali Osman Kılıç rakipsiz olarak tek aday olurken, güven tazeledi. 

 

 

 

 

Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi, Kongre Sarayı’nda 22. Olağan Genel Kurul Kongresi’ni gerçekleştirdi. Tek Başkan Adayı Ali Osman Kılıç tekrardan Başkan olarak şeçilerek güven tazeledi.

GENEL BAŞKAN ERGÜN’DE KATILDI

Kongreye Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Başkan Kazım Ergün, Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, çeşitli İl ve İlçe başkanları, çok sayıda dernek üyeleri ve muhtarlar katılım sağladı. Kongreye 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Daha sonra Divan Seçimine geçildi. Kongrede Divan Başkanlığına Kazım Ergün, Divan Katipliğine Gazi Aykırı ve Ömer Kurnaz, Üyeliklere ise Arif Yıldız ve Adem Özata seçildi. Kongrede Derneğin faaliyet raporu, hesap raporu, denetim kurulu raporu, gelir ve gider raporu okundu ve oy birliği ile ibra edildi.

“EMEKLİLER BAŞIMIZIN TACIDIR”

Kongrede konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bugün burada Emekliler Derneğimizin 22. Olağan Genel Kurul’unda toplanmış bulunmaktayız. Emekliler bizim başımızın tacıdır. Ne olursa olsun emeklilerimiz ile iyi geçinmek hallerini ve hatırlarını sormamız gerekir. Ali Osman ağabeyim bir gün gördü beni “Gel seni derneğe üye yapayım dedi”, bende “Ama ben emekli memurum öyle de derneğe üye olabiliyor muyum” diye sordum ve bana “Tabi üye olabilirsin” dedi ve ben o günden bugüne bu derneğin üyesiyim. Bu derneğe üye olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Ali Osman ağabeyim bu dernek için çok çalıştı, çok emek verdi. Kendisine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. 22. Olağan Genel Kurul Kongre’miz hayırlı olsun, sağ olun var olun” diyerek sözlerini tamamladı.

EMEKLİLERİMİZİN HAKLARININ YERİNE GETİRİLMESİ ÖNEMLİ

Daha sonra TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün yaptığı konuşmada, “Bugün burada Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi’nin 22. Olağan Genel Kurul Kongresi’ni gerçekleştiriyoruz. Emeklilerimiz hakları çoktur ve bu hakların yerine getirilmesi en önemli husustur. Bir insanın işi, eşi, aşı ve evi olmazsa hiçbir şeyi yolunda gitmez. Milyonlarca insanın mutsuz yaşadığı bir ülkede, barış ve mutluluk olmaz. Milletimiz hangi durumda olursa olsun, kaç yaşında olursak olalım vatanımız, milletimiz için savaşmaya hazırız. Bu vatan hepimizin” diyerek Mevcut Başkan Ali Osman Kılıç’a başarılar diledi.

HER ZAMAN KÖPRÜ GÖREVİ GÖRDÜK

Başkan Ali Osman Kılıç teşekkür konuşmasında, “Hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum. Bizler görevimiz boyunca emeklilerimizin sorunlarını yetkili mercilere ilettik. Emekli kardeşlerimizin sorunlarını çözmede her zaman köprü görevi gördük. Bizler bu bilinçle görevimizi yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz” dedi.

KILIÇ’IN YÖNETİMİ ŞÖYLE

Asil: Mehmet Ürer, Ergun Şahin, Ayten Arslan, Kemal Erol.

Yedek: İbrahim Kılıç, Cevat Çatık, Saim Keskin, Engin Şahin, Hayrettin İkiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 − = 65