Gölcük Protokol’ünden Yılbaşı ziyaretleri

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Başkanlığında Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Sarıdağ ile Yılbaşında nöbette olan kurumları ziyaret ettiler.

Gölcük Halkının güvenliği, huzuru, sağlığı ve asayişi için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışanlara protokol tarafından seri ziyaretlerde bulunarak yeni yıllarını kutladılar ve görevlerinde başarı dileklerinde bulundular.

Kaymakam Cengiz Karabulut ve protokol ile birlikte ilk ziyaretini İlçe Jandarma Komutanlığı personelini, Gölcük Polis Merkezi’nde görevli polislerimizi, İtfaiye Grup Amirliği personelini, Gölcük Devlet Hastanesi personelini, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli zabıtalarımızı, Değirmendere 112 Acil İstasyonu personelini ziyaretlerinde bulundular.

Gölcük Kaymakam Cengiz Karabulut ile birlikte ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladık, çalışmalarında başarılar diledik. Bu vesile ile hemşehrilerimizin de yeni yılını tebrik eder, 2021 yılının sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini dilerim dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 + = 88