Polisten kaçan şahıs bakın neleri denize attı

 

Karamürsel İlçesinde, şüphe üzerine polis tarafından durdurulmak istenen motosikletli bir şahıs, yapılan dur ihtarına uymayarak kaçtı.

Kaçan şahıs kısa sürede yakalanırken, kaçarken denize fırlattığı çantada ve evinde yapılan aramalarda 4 ruhsatsız silah ile mermiler ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından,  Karamürsel İlçesi Çınar Caddesi üzerinde yapılan rutin kontroller esnasında, durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenen bir motosiklet sürücüsü, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

Bu esnada belinden çıkardığı tabanca ile çantasını da denize attı. Polis ekipleri çok geçmeden Ö.G isimli motosiklet sürücüsünü yakaladı. Daha sonra yoldaki silah ile şüphelinin denize attığı çanta çıkartıldı. Yapılan kontrollerde 1 SR9 Ruger Compact tabanca,1 Heckler-Koch USP Germany tabanca, 4 dolu fişek,1 boş şarjör, 2satılması yasak hap,1 muşta, ele geçirildi.  Daha sonra şahısın evinde yapılan aramada ise 1 Zoraki marka 9mm PAK kurusıkı tabanca, 1  Blow F92 Bosy3  kurusıkı tabanca ile 1  gram  esrar maddesi tohumu bulundu. Gözaltına alınan  Ö. G’nin  tamamlanan işlemleri sonrası  adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 + = 42