“POLİS TEŞKİLATIMIZA MİNNETTARIZ”

Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy ve Yönetimi geçtiğimiz gün Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yılı münasebetiyle ilçemizde görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Polisleri ziyaret etti.

‘Emniyet Teşkilatımızın Yanındayız’

SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy ve Yönetimi ilçemizde görev yapan Polisleri ziyaret ederek, Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yılını kutladı. Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül’ü makamında ziyaret eden Başkan Özsoy, ziyarette yaptığı konuşmada,

“Halkımızın huzur ve güvenliği için geceli gündüzlü çalışan emniyet personelimiz, en temel hizmeti yaparak, hizmetlerin en kutsalını yerine getirmektedir. Tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutluyorum. Görevi başında şehit olan emniyet mensuplarını da rahmet ve şükranla anıyorum. .Bizler Emniyet Teşkilatımızın her daim yanındayız.’ İfadelerini kullandı.

Emniyet Müdürü Veli Şengül ziyaret için teşekkür etti

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, ziyaret için Başkan Özsoy’a ve Yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Özsoy ve Yönetimi Polis haftası münasebetiyle Polislere gül hediye etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 2 =