PİYALEPAŞA BÖLGE PARKI TANITILDI

 

Gölcük Belediyesi Piyalepaşa Mahallesi 565.sokakta yapımını tamamladığı yeni bir semt parkının tanıtım programını gerçekleştirdi.

Tanıtım programına vatandaşlar çok büyük ilgi gösterirken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, Kemal Kahraman, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri ve  mahalle sakinleri katıldı.

BÖLGE PARKLARININ SAYISI ARTIYOR

 

İlçenin dört bir yanına yapılan semt parkları ile modern şehirleşmenin paralelinde yeni yeşil alanlar ve yaşam alanları kazandırmaya devam eden Gölcük Belediyesi, yeni park projeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Piyalepaşa Mahallesi 565.sokak üzerinde yer alan 1700 metrekare alana sahip yeni bir semt parkı inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu. İçerisinde diğer tüm semt parklarında olduğu gibi yürüyüş yolları, pergoleler, oturma grupları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları bulunan yeni semt parkının çalışmaları bitirilerek çocukların güzel vakit geçireceği alan haline getirildi. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince tamamlanan çalışmalarla ilçeye kazandırılan yeni park, mahalle ve çevresine değer katacak.

 

BAŞKAN ELLİBEŞ’E YOĞUN İLGİ VARDI

 

Tanıtım programında mahallelilerle bir araya gelen Başkan Ellibeş’e yoğun ilgi vardı. Vatandaşlarla Başkanla sohbet ederken, ona istek ve taleplerini ilettiler. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Ellibeş, onları kucağına alarak sevgisini gösterdi. Ayrıca tanıtım kapsamında vatandaşlara Yalı Evleri Tesisleri’nin ekibinin yaptığı etli pilavda dağıtıldı.  Çocuklara da  osmanlı macunu ile pamuk helva ikram edildi.

 

PARKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM

 

Başkan Ellibeş halka seslenerek bir de konuşma gerçekleştirdi. Yeni parkın tüm vatandaşlara ve Gölcük’e hayırlı olmasını temenni ederek, sözlerine başlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Öncelikle bu güzel birlikteliğimizi onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Birlikte olalım, samimi bir ortam içerisinde buluşalım istedik. Özellikle yarınımızın, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın yüzlerinin gülmesi, onların sağlıklı ve mutlu olabilmesi en büyük hedefimiz ve arzumuzdur. Hem siz aileler olarak hem de biz yöneticiler olarak elimizden geleni yapmalıyız. Sizlerin de bu yaptığımız parklara sahip çıkmanızı rica ediyorum. Yaptığımız parklar ile şehir estetiğine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Sizlerden gelen yeni istek ve beklentilere göre yeni hizmetlerimizi de sunmaya devam edeceğiz. Bölge parkımız çocuklarımıza, ebeveynlerimize ve tüm mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  Konuşma sonrasında tanıtım son buldu.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 1 =