PİŞMAN DEĞİLİM, “OĞLUMU EVLENDİRDİM”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman cumartesi günü oğlunu evlendirmiş, geniş katılımlı, yemek ikramlı düğün töreni Pandemi kuralları nedeniyle çok eleştirildi.

CUMARTESİ GECESİ

Cemil Yaman ’ın oğlu Hasan Hüseyin için cumartesi gecesi Dilovası Karayolları Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdiği töreninin saat süresini aştığı, ikram yapıldığı ve Pandemi kurullarına uymadığı iddia edilmiş, Yaman konuyla ilgili sosyal medyada da yoğun eleştiri aldı.

PANDEMİ KURALLARINA DA UYDUM

AK Parti  milletvekili Cemil Yaman oğlunun çok konuşulan düğünü  ile ilgili konuştu.

Cemil Yaman Hürriyet Gazetesinden Turan Yılmaz’a şunları söyledi: “Pişman değilim, oğlumu evlendirdim. Pandemi kurallarına da uydum. Hatta davet etmek için aradığımda Sağlık Bakanımıza da bilgi verdik. O zaman yasak yoktu.

HERKESİN ATEŞİNİ ÖLÇTÜK

Nikâh töreninin yapıldığı alan 10 dönümlük bir arazi. Girişte iki arkadaşımız gelen herkesin ateşini ölçtü. Maskesiz kimseyi içeri almadık. 15 kişilik masalara en fazla 5-6 kişi oturttuk. Kalabalık olmasın diye arkadaşlarımı bile davet etmedim. Duyup gelenler oldu. Gelene ‘gelme’ diyemem ki.

SADECE 15 DAKİKA AŞTI

Nikâh bir saat 15 dakika sürdü. Yani 15 dakika aştık sadece. O da gelin ve damatla fotoğraf çektirmek isteyenler nedeniyle oldu. Uzaktan gelen misafirlerimiz olduğu için yemek ikramı da yaptık. (Gülerek) Ben Ağrılıyım, yapmasan, ‘Bir yemek yedirmeden yolladı’ derler.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 4 =