PATATES VE SOĞAN FİYATLARI NEDEN YÜKSELİYOR?

 

 

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, son günlerde oldukça fiyatları artan soğan ve patates ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün sofralarda patates ve soğan lüks hale gelmiştir. Ama bu fiyatlar seçim sonrasında normal seviyelere gelecektir. Şu anda suni yükselen fiyatlar var” dedi.

 

 

 

 

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, son günlerde oldukça fiyatları artan soğan ve patates konusuna değinerek, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çanakçı, ‘Patates ve Soğanda fiyatlar aşırı arttı. Bu fiyatlardaki artış suni’ dedi.

SOĞAN VE PATATES NEDEN PAHALI?

Soğan ve Patates fiyatlarındaki artışa dikkat çeken Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, ‘Öncelikle patates ve soğanda eski ürünler bitti. Yeni ürünler tezgahlara hem az geliyor hem de fırsatçılar fiyatları çok yükseltiyor. Soğanın Antalya’daki hal fiyatları 5- 5,5 lira arasında. Bu fiyatlar seçim sonrasına kadar daha da artabilir. Bugün sofralarda patates ve soğan lüks hale gelmiştir. Ama bu fiyatlar seçim sonrasında normal seviyelere gelecektir. Şu anda suni yükselen fiyatlar var’ dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 − 56 =