“PARTİM GÖREV VERİRSE ADAYLIĞA HAZIRIM”

AK Parti ile yerel seçimde ittifak yapmayacağı belli olan MHP’de adaylık heyecanı var. Bu isimlerden biri de geçmiş genel seçimde milletvekili adayı olan İbrahim İnanç Çakıroğlu. Çakıroğlu yaptığı açıklamada, “Partim görev verirse adaylığa hazırım” mesajı verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti arasında yerel seçimlerde ittifak olmayacağının açıklanması sonrasında ilçemizde adayın kim olacağı noktasında heyecanlı bir bekleyiş başladı.

ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI

Haziran genel seçimlerinde milletvekili adayı olan ve başarılı bir genç siyasetçi profili çizen, herkesimin takdirini kazanan İbrahim İnanç Çakıroğlu, bilindiği üzere yerel seçimlerde belediye başkan adayı olmak için aday adaylığı başvurusu yapmıştı. Bu noktada adaylıkta iddialı olan başarılı siyasetçi ile yaptığımız görüşme de eğer parti teşkilatları ve genel merkez uygun gördüğü takdirde aday olmak istediğini bildirdi.

PARTİM İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIRIM

Bu seçimlerin kilit partisinin MHP olduğunun altını çizen Çakıroğlu her şartta partisinin emrinde olduğunu söyledi ve görev verildiği takdirde en yüksek oyu almak ve seçimleri kazanmak için canla başka teşkilatlarla birlikte çalışacağının da altını çizdi.

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

51 − 49 =