Özüpak; Mağduriyetimiz Dünya Ülkelerinde Bile Gündeme Geliyor

EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak bugün Halk TV’de EYT sorununa ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Özüpak ”Biz de masada olmalıyız” İfadelerini kullandı.

Halk TV’de yayınlanan, Can Coşkun’ın sunduğu Haber Masası programında konuşan Gönül Boran Özüpak önemli açıklamalarda bulundu.

Özüpak’ın açıklamaları;

“Önceki yıllarda 10 kombinasyon denenmişti ve işin içinden çıkılamamıştı. Sonrasında 5 formüle düştük, 3 formüle düştük. Bugünkü açıklamayla da tek formülle çözüm üzerinde çalıştıklarını belirtti sayın Bakanımız. Burada ne düşünüyoruz, tabii ki bu şeffaflığı göstermesini bekliyoruz. ‘Bu formül şudur’ demesinin açıklamasını istiyoruz. Kafamızda hala bin bir türlü soru işareti var. Bu formüle yaş mı uygulayacaklar? Maaş kesintisi mi uygulayacaklar? Uçuşan formülleri biliyoruz ama kendisinden bu formüllerin ne olduğunu duymadığımızı da her konuşmamda özellikle belirtiyorum. Nabız yoklaması olarak alıyoruz bu formülleri. EYT’lilerin yıllarca söylediği formülsüz EYT. Tek formülümüz var. Bizi mağdur eden yasanın geriye aleyhte işletilmesinin iptali bizim tek formülümüzdür.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 2