Özgür Uçurtma Anaokulu Açıldı

Özel Gölcük Özgür Uçurtma Anaokulu Gölcük’te hizmetine açıldı.

Sevgi Yemişçi ve Kezban Duymaz kurucu müdürler önderliğinde Gölcük Çiftlik Mahallesinde Özel Gölcük Özgür Uçurtma Anaokulu eğitim ve öğretim hizmetine açıldı. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP Ilçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, ile çok sayıda davetliler katılım sağladılar.

“SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”

Açılış öncesi günün anlam ve önemini belirten açıklamayı okul kurucu müdürlerinden Kezban Duymaz; “Bizler sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu bilinçle yola çıkarak ilçemizde 13 ayrı branşta o- 6 yaş aralığının kişilik gelişmesine temel oluşturduğu bilincinden hareketle, geleceğin etkin bireylerini yetiştirmek amacıyla başlangıç adımlarını attığımız bu yolun, büyük sorumluklar gerektirdiğinin bilincindeyiz. Değerli anne ve babalar, çocuklarımızın geleceği için sizlerinde hedefi 21. yüz yıl becerilerine sahip bireyler yetiştirmek için gelin el ele verelim ve birlikte başaralım” dedi.

MİNİKLER VE PROTOKOL ÜYELERİ…

Bu konuşmalarının ardından konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Öncelikle genç girişimcilerimize gönülden tebrik ediyorum. Özel Özgür Anaokulumuz bu gün burada eğitim ve öğretim hizmetine giriyor. Eğitim öncesi çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim verecektir. Bunun dışında özellikle ilçemiz Gölcük için bir katma değer kattıklarından dolayı girişimci genç kardeşlerimi gönülden tebrik ederim” dedi. Gerçekleştirlen konuşmaların ardından açılış kurdalesi protokol üyeleri ve minik öğrenciler tarafından kesildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

89 − 83 =