Özer Hukuk Bürosu açıldı

Avukat Sümeyye Özer’in  sahibi olduğu Özer Hukuk Bürosu’nun açılışı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Albay Burak Caddesi üzerinde Taşkan Sezgin İş Hanı 2. Katta gerçekleşen açılışa Gölcük protokolü ve  Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir de katıldı

2018 yılında hukuk fakültesinden mezun olan Avukat Sümeyye Özer’in  açılan hukuk bürosunun açılışına Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali yıldırım Sezer, Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve yönetimi, Gölcük siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri ile birlikte Özer’in ailesi,  birçok meslektaşı ve sevenleri yer aldı.

‘HAK VE ADALET ARAYIŞINIZDA YOLUNUZ AÇIK OLSUN’

Kurdele kesimi sırasında konuşan Candemir,”Hukuk bürosunun açılması emeği olan başta Sümeyye kardeşim ve onun ailesi olmak üzere herkesin eline, emeğine sağlık. Avukat Sümeyye Özer’in  ailesi de burada. Görüyorum ki duygusal anlar yaşıyor. Bende bir anneyim. Aileler hep çocuklarının başarılı olmasını ister. Açtığınız bu hukuk bürosunda, hak ve adalet arayışınızda yolunuz açık olsun. Doğru yoldan hiç sapmayın. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

‘YANIMDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM’

Özer hukuk bürosunun sahibi Av. Sümeyye Özer: “Yasalara ve mesleki etik değerlere saygılı davranarak, güven ortamı içerisinde temsil ettiğimiz kişi ve kurumların haklarını korumaya çalışacağım. İşlerimi şeffaflık ve güven ortamında yürüteceğim. Güvenirlilikten asla taviz vermeyeceğim. ‘Her davanın kazanılması gibi bir olasılığın olmadığı ancak herkesin hukuki temsile ihtiyaç duyduğu’ bilinci ile hareket edeceğim. Bana ihtiyacı olan herkesin yanında olacağım bana ulaşabilirler. Bu büroyu açmamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” dedi.

Tuğba Zeren

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 1 = 9