ÖZEL KOCAELİ HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Özel Kocaeli Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Özel Kocaeli Hastanesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı, çocuk doktorları İlknur Demir, Yusuf Kuşdal ve kadın doğum uzmanları Canan Özcan ile Öner Aynıoğlu’nu basına tanıttı.

Özel Kocaeli Hastanesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı çocuk doktorları İlknur Demir, Yusuf Kuşdal ve kadın doğum uzmanları Canan Özcan ile Öner Aynıoğlu’n basına tanıttı. Programda ayrıca Özel Kocaeli Hastanesi’nin başhekimliği görevine Genel Cerrah Vahap Topçuoğlu’nun atandığı bildirildi. Doktor tanıtım programına Özel Kocaeli Hastanesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ellialtı ve çok sayıda basın mensubu katılım gösterdi.

“SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN HAMMADDESİ DOKTORDUR”

Programda konuşan Ellialtı, “17 Temmuz’da burada faaliyete başladık. Burası 75 yataklı bir hastane. Sağlık sektörünün ham maddesi hekimdir. Çok iyi hekimlerimiz var. Çok değerli Vahap abimiz kurumumuzun başhekimi oldu. Biz aslında kamu hizmeti görüyoruz. Temel evrensel hakkımız sağlıktır. Yaptığımız iş önemli ve kıymetli. Ticari bir işletmenin ötesinde halka yönelik bir işletmeyiz. Sağlık turizmi yapma yetki belgemizi Sağlık Bakanlığından aldık. Bu süreç başladı” dedi.

“HASTANEMİZ ÖNEMLİ BİR AÇIĞI KAPATIYOR”

Ellialtı’nın ardından konuşan, Özel Kocaeli Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Vahap Topçuoğlu, “İnşallah bu görevi başarıyla yerine getireceğiz. Hastane bu yörede bir boşluğu doldurdu. Daha da iyi olacak. Burası sıcak bir yuva. İnşallah çevreye ve insanlara faydalı oluruz. Yaşam hakkına hizmet etmeye çalışacağız. Hastanemiz yapı olarak her türlü hizmeti verebilecek bir kapasiteye sahip. 24 saat çalışan çocuk hekimimiz var. Bu önemli bir açığı kapatıyor. Hep beraber hastanelerimizi daha iyiye getirmeye çalışacağız” dedi.

“POTANSİYELİMİZ ARTIYOR”

Kadın Doğum Uzmanı Öner Aynıoğlu etkinlikte yaptığı konuşmada, “Çok iyi bir ekibe sahibiz. Hastanemizde çok güzel bir cerrahi ekibine ssahibiz. Çocuk sahibi olmak isteyen hastalarda cerrahi çok önemli. Buna yönelik çalışmalar yapabiliyoruz. Hastanemiz bu konuda çok yok aldı. Birçok işlemi yapabiliyoruz. Özellikle kapalı cerrahi dediğimiz yönteminde çok iyi işler yaptığımızı düşünüyoruz. Potansiyelimiz giderek artıyor. Hatta şehir dışından da hastalar geliyor. Özellikle Yalova’dan hastalar geliyor. İstanbul’dan bile hastalar gelebiliyor. Bu bölgede kadın doğum branşında en iyi yerlere geleceğiz” dedi.

“HASTANEMİZDE 24 SAAT ÇOCUK HEKİMİ”

Çocuk Doktoru Yusuf Kuşdal , “Yoğun bakımda görev yapıyorum. Bebek ölüm oranları çok önemli. Son dönem cihazlarla birlikte bebek ölümleri azaldı. 21 yataklı yoğun bakımda bebeklerimize gerekli tedavilerimizi uygulayarak yaşatmaya devam edeceğiz. Poliklinik olarak da hizmet veriyoruz. 24 saat çocuk hekimi sloganıyla yola çıktık. Bu kış hastalarımız yoğun ilgi gösterdiler. Herkesin en değerli varlığı çocuğudur. Biz halkımıza güven vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“ÇOK GÜÇLÜ BİR EKİBİZ”

Yusuf Koşdal’ın ardından söz alan Kadın Doğum Uzmanı Canan Özcan, “Çok güçlü bir ekibiz. Çocuk hekimlerimizle yaptığımız ortak çalışmalar sayesinde her türlü gebelik takibini yapabilmekteyiz. Kadın cinsel sağlığı üzerine çalışıyorum. Bölgenin kadın doğumcusu olarak Özel Kocaeli Hastanesi’nde hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.

CANAN ÖZCAN KİMDİR?

Op.Dr. Canan Özcan,  1985 İzmit doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmir ve Kocaeli’nde tamamladı. 2009  yılında “İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi” nden mezun oldu. 2015 yılında Kadın Doğum ihtisasını “Kocaeli Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı”nda tamamladı.  2009-2010 arasında Kocaeli 112 Acil Servis Hizmetinde görev yaptı. Aralık 2013 ve Ocak 2014 arasında Hindistan’da Galaxy Care Laparoscopy Institute Fellowship in Advanced Gynaec Laparoscopic&Robotic Surgery eğitimini aldı. 2015&2016 arasında Bitlis Devlet Hastanesi’nde görevini tamamladı. 2017 Temmuz ve 2018 Aralık döneminde  VM Medical Park’ta görev yapmış olan hekim, 2018 Aralık ayı itibariyle Özel Kocaeli Hastanesi’nde hastalarına hizmet vermeye başladı.

İLKNUR DEMİR KİMDİR?

01.01.1980 tarihinde Mersin’de doğmuş olup, evli ve 1 kız, 2 erkek çocuk annesi. 1997 yılında “Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi”ne başlayan Demir,  “Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi”nden mezun oldu. 2006 yılında “Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı”ında  ihtisasına başladı. 2011 yılı mayıs ayında ihtisası bitirip aynı yıl Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çocuk polikliniği ve çocuk yoğun bakım ünitesinde göreve  başladı. 2014 yılında “Çocuk Sağlığı Hastalıkları” yan dal sınavında başarılı olarak “Çocuk Hematoloji ve Onkoloji” bölümünde yan dal eğitimine başladı. Ancak yan dal ihtisasını bitirmeden ayrılarak Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesinde göreve devam etti.  2017 yılında istifa ederek Yalova özel Atakent Hastanesinde “Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi Sorumluluğu” ve “Çocuk Sağlığı Hastalıkları” takip ve tedavisi hizmetlerini yürüttü. 2018 yılı Nisan&Temmuz ayları arası Özel Kocaeli Tıp Merkezinde hizmet verdi. 2018 Temmuz ayı itibariyle Özel Kocaeli Hastanesi’nde hastalarına hizmet vermeye devam ediyor.

ÖNER AYNIOĞLU KİMDİR?

Öner Aynıoğlu 1980 Yozgat doğumlu, evli ve iki çocuk babası. 2004 yılında “Karadeniz Teknik üniversitesi Tıp Fakültesi”nden mezun olan Aynıoğlu, 2005 yılında “Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum” alanında ihtisasına başladı. “İntrasitoplazmik Sperm Enjeksiyonu Uygulaması Yapılan Polikistik Over Sendromlu Kadınlarda Rekombinant FSH İle Yüksek Saflıkta Üriner FSH Kullanımının Karşılaştırılması” alanında tez çalışması yaptı ve çok sayıda ulusal&uluslararası yayını mevcut. 2010-2013 yıllarında Kandıra M. Kazım Dinç Devlet Hastanesi’nde Uzman Doktor olarak hizmet veren Dr. Öner Aynıoğlu, 2013’ten sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2017 Temmuz ayından itibaren Özel Kocaeli Hastanesi’nde hizmet veriyor.

YUSUF KUŞDAL KİMDİR?

Yusuf Kuşdal 1980 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Kuşdal ilk, orta ve lise eğitimini Sivas’ta tamamladı. Ardından Kocaeli Üniversitesi’ni kazanan Doktor Kuşdal, 2005 yılında tıp doktoru olarak mezun oldu. Uzmanlığını 2011 yılı nisan ayında yine Kocaeli Üniversitesi’nden alan hekim, çocuk hastalıkları uzmanı unvanını aldı. Kocaeli’de, İstanbul’da farklı hastanelerde görev yaptıktan sonra Antalya’ya yerleşen doktor Kuşdal, yeniden Kocaeli’ye dönerek Cihan Hastanesi’nde görev yaptı. Şu anda Özel Kocaeli Hastanesi’nde görev yapıyor. Çocuk acil tıp yoğun bakımı sertifikası ve yeni doğan mekanik ventalisyon sertifikası olan doktor Kuşdal’ın  ulusal ve ulusalarası dergilerde yayınlanan çok sayıda makalesi bulunmaktadır. HABER: Soner GÜLEZER

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 36 = 40